Mobilbet

Tidig ödesmatch i Premier League när Wales enda representation i ligan, Swansea åker till Sotke on Trent för ett möte med Stoke City. Två lag som öppnat ligaspelet mycket svagt ska ikväll försöka vända den dåliga trenden och ta fart ifrån bottenstriden. Klockan 21.00 är det avspark på Bet365 Stadium, spela på matchen hos Mobilbet!

 

Stoke City – Swansea | Avspark 21.00

Efter att ha öppnat säsongen 2016/17 med att plocka ett poäng på de fem första matcherna så har Mark Hughes fått se en förbättring under de senaste matcherna. Laget är för tillfället obesegrat i sina fyra senaste matcher, varav ett oavgjort resultat borta mot Manchester United. Då anfallarnas målskytte lyst med sin frånvaro så har istället mittfältarna, och då främst Joe Allen (4 mål) och Xherdan Shaqiri (3 mål) klivit fram.

Swansea har redan hunnit med att avverka en tränare denna säsong då man gjorde sig av med italienaren Francesco Guidolin efter en tids svaga resultat. In kom istället Bob Bradley, tidigare tränare för bland annat USA:s herrlandslag. Två matcher har amerikanen lett laget, förlustmatchen mot Arsenal samt senaste matchen mot Watford som slutade 0–0.

En jämn och tät match är att vänta på Bet365 Stadium under måndagskvällen. Ett Stoke City som verkar hittat någon form utav stabilitet i spelet hoppas säkert fortsätta på den inslagna vägen. Swansea har det inte roligt för tillfället och det har inte sett mycket bättre ut under den nya tränaren Bob Bradley, frågan är om man har något att hämta mot ett fysiskt starkt Stoke? Hemmasegern går just nu att spela till just över två gånger pengarna hos Mobilbet.

Tips: 2–1 Stoke City