Victoria Azarenka tar på fredagskvällen emot Li Na i en direkt avgörande match för fortsatt spel i WTA-slutspelet.  Servern har krånglat för vitrysskan som lär få jobba för att vinna emot en stabil Li Na.

  • Match: Victoria Azarenka – Li Na
  • Liga: WTA Master Cup
  • Spel: Li Na  + 1,5 set
  • Odds: 2,12 Sportingbet
  • Units: 6/10 
  • Spelstopp: 19:30

Victoria Azarenka har inte fått spelet att funka i Istanbul, varken mot Kerber eller Williams. Hon hade en stenhård match mot Kerber som höll på långt in på natten, sedan en psykisk tung match mot Williams där hon radade upp hela 9 dubbelfel. Vitrysskan är en fighter och det är precis vad som kommer att krävas av henne ikväll om hon vill vidare. Får hon inte igång servern kommer hon få det tufft ikväll.

Li Na har spelat stabilare och hon utför det man förväntar sig. Hon räds inte Azarenka för fem öre. Tvärtom så har hon ganska lätt för Victoria vilket 4-4 i inbördes vittnar om. Li Na är en bra attackspelare och det är nog just det Azarenka tycker är jobbigt då hon själv gärna vill styra spelet.

Om man tittar på dessa tvås tidigare möten så är det väldigt jämt. 4-4 i inbördes matcher varav 4 av dessa gått till tre set. Av 8 matcher är det endast två som Li Na inte har tagit ett set. Två matcher har spelats i år båda har gått längden ut fördel Azarenka. Idag kommer Li Na ta minst ett set och om Victoria vill vinna detta får hon fightas genom tre set och serven lär hon behöva förbättra rejält. 2,12 på att Li Na tar ett set är för bra för att säga nej till.