Snart är det dags för världsmästerskapet i hockey och Unibet har bett Victor Hedman avslöja hur han tror att det kommet att gå. Victor Hedman har tippat vem som kommer att ta VM-guld och han har också lagt en Supertoto-kupong med matcherna i världsmästerskapet.

När Viktor Hedman inte är i Sverige för att delta i världsmästerskapet spelar han i NHL-laget Tampa Bay Lightning. Han utsågs nyligen till ishockeyambassadör för Unibet och går att hitta på Twitter under namnet heds77.

Så, hur tror Hedman att det kommer att gå i världsmästerskapen? Vad gäller guldet så tror han trevligt nog att det hamnar i svenska händer.

”Vi har ett otroligt slagkraftigt lag med stor bredd och styrka överallt. Dessutom har vi publiken i ryggen och inställningen att alla spela en avgörande roll. Ärligt talat bryr jag mig inte om vilka vi möter i finalen – guld är det enda som gäller, även om oddsen är lägre på de andra lagen,” säger Hedman.

På andra plats har Hedman placerat Kanada, bland annat baserat på att de har både Ryan Getzlaf och Corey Perry i laget.

”Kanada hittar alltid hela vägen fram – nästan. Det ska bli kul att möta min lagkompis från Tampa Bay också, Teddy Purcell,” säger Hedman.

Bronsplatsen kommer enligt Hedmans förutsägelser att tas av Ryssland, eller möjligen Finland.

”Finland eller Ryssland är nästan hugget som stucket,” säger Hedman. ”Men ryssarna har bra speed i sitt spel. Dessutom kommer ju Jevgenij Malkin hem och spelar i VM efter att hans Pittsburgh Penguins åkt ur Stanley Cup – han är en extremt bra hockeyspelare.”

Om finnarna inte tar bronset så hamnar de på fjärde plats i världsmästerskapen.

”Finländarna har hemmais och går vidare genom att komma tvåa i sin grupp. Men det räcker inte hela vägen i år och de kommer inte göra samma sak som senast i Slovakien och ta guld. De andra lagen känns helt enkelt hetare just nu,” säger Hedman.

Såhär ser hela Supertoto-kupongen ut efter att Victor Hedman har fyllt i den:

1. USA-Frankrike          1
2. Tyskland-Italien       1
3. Kanada-Slovakien     1
4. Tjeckien-Danmark     1
5. Vitryssland-Finland    2
6. Sverige-Norge           1
7. Schweiz-Kazakstan     1
8. Lettland-Ryssland      2
9. Kanada-USA              1
10. Sverige-Tjeckien      1

Du har fram till klockan 11:15 fredagen den 4 april på dig att spela. Om du blir ensam vinnare med 10 rätt är du garanterad en vinst på minst €10 000!