Victor Chandler Poker kommer att flytta från pokernätverket iPoker till pokernätverket Entraction.


Flytten innebär att Victor Chandler Poker inte längre kommer att dela nätverk med sajter såsom Bet365 Poker, Expekt Poker och William Hill Poker, utan istället ingå i samma nätverk som bland annat 24h Poker, Betsson Poker och Devilfish Poker.

”Entractions fokus på utveckling av pokerprodukten i kombination med deras planer för ett revolutionerande lojalitetsprogram och metoder för spelarskydd har gett oss stora förhoppningar rörande framtiden för både Victor Chandler Poker och nätpokern i allmänhet,” sa Victor Chandlers pokerchef Andy Horne när nyheten offentliggjordes. ”Vi är säkra på att flytten till Entraction kommer att vara en positiv upplevelse för både Victor Chandler Poker och våra spelare.”

Victor Chandler är ett omfattande spelföretag med gamla anor som förutom poker erbjuder bland annat sportsbetting, casinospel och futurer för finansmarknaden. Företaget gav sig in i nätpokerbranschen för åtta år sedan.

”Vi är mycket förtjusta över att Victor Chandler har undertecknat ett exklusivt avtal med Entraction,” kommenterade Entractions VD Peter Åström. ”Detta visar på styrkan i vår strategi att förbli ett självständigt pokernätverk, något som tillåter oss att alltid sätta våra samarbetspartners först. De känner till vår pokerprodukt och vårt team väl, och vi ser väldigt mycket fram emot att fortsätta förse dem med den bästa produkten och den bästa servicen.”