Landskamper och EM-kval i all ära men tack och lov att det är en normal sporthelg som väntar oss med ett fullspäckat fotbollsschema. Tack och lov säger jag också att hockeyn är igång med både SHL och Allsvenskan och det känns som att det mesta håller på att normaliseras i sportvärlden.

Denna lördag är det spel i dom flesta ligor i Europa och Bundesliga 2 som ligger mig varmt om hjärtat känns mindre intressant denna lördag och vi riktar blickarna mot England och Championship istället där det ser betydligt roligare ut.

16:00 Blackpool Wolves
Blackpool har gått blytungt i starten på denna säsong och laget har nu fem raka förluster på fem försök och man ligger i och med det också sist i tabellen. Det har inte varit några stora förluster man åkt på utan det har i dom flesta fall varit förluster med uddamålet, hade man haft lite mer kvalité framåt hade man säkert kunnat få med sig poäng från fler matcher.

Wolves har å andra sidan startat denna säsong alldeles ypperligt och har nu fyra vinster och endast en förlust på dom fem matcher som spelats. Inför denna omgång ligger man på 3:e plats i tabellen och visst ser det hoppfullt ut inför resten av säsongen. Wolves har sett väldigt pigga ut framåt och även om man inte vunnit med några större siffror gör man det man ska i sina matcher och det ger så klart utdelning.

Framtiden för Jose Riga tränare i Blackpool ser inte särskilt ljus ut och spekulationerna är i full gång då assistenten inte längre jobbar i laget. Moralen är inte heller den bästa i laget efter den usla starten på denna säsong. Wolves kommer med självförtroende och trivs som fisken i vattnet i Championship just nu. Jag har svårt att se hur Blackpool skulle kunna vända sin trend mot ett av dom formstarkaste lagen i Championship just nu, spel på Wolves rekommenderas i denna match.