Förra året så stod dom båda två för en riktigt sjuk match i Wimbledon där Malisse gick segrande, oddsen tyder på ungefär 50/50 i denna matchen, det gör inte jag.

  • Matchen : Fernando Verdasco vs Xavier Malisse
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Malisse att vinna matchen
  • Odds : 1.88 @ Pinnacle Sports
  • Units : 2/5
  • Spelstopp : 15.00

 

Fernando Verdasco ifrån Spanien är en spelare som är först och främst grus spelare men han kan även spela på snabbare underlag men han är ingen topp spelare på dom underlagen. Gräs kan han spela men han har inte sett såpass bra ut i spelet på sistone men han har servat väldigt bra på sistone och varit väldigt stabil där. Men jag tror att det kommer behövas mycket hög kapacitet för att slå ut Malisse i sin favorit turnering Wimbledon där han varje år plockar poäng som gör att han är rankad som han är just nu. Dom möttes förra året och Malisse startade matchen uruselt och torskade första set men tog sedan tag i spelet och vann matchen rättvist.

Xavier Malisse tränar

Xavier Malisse ifrån Belgien är onyttigheternas mästare, han är fet och otroligt lat, därför passar gräset honom otroligt mycket. På gräs behöver man inte springa lika mycket och det passar Malisse, hans otroligt flaka slag så blir det svårt att slå över bollen då den går så flakt. Han har en enorm serve och en väldigt bra volley  som även det gör att han blir otroligt svårspelad. Malisse vart krossad i Australian Open av Verdasco i tre raka men jag tror att han plockar hem detta då han är otroligt svår på gräset.

Det blir en jämn match men Malisse ska nog gå segrande ur denna matchen.

Lycka till!

/Lidde