Allsvenskan drar igång på söndag klockan 15:00 då det är avspark på Rambergsvallen i Göteborg. Premiärmatchen blir BK Häcken vs. IFK Göteborg.

Förra säsongen var det Elfsborg som vann Allsvenskan, och hos Betsson tror man att de kommer att ta hem segern även denna gång.

”Det är högst troligt att vi får se ett jublande Borås Arena och en ännu mer jublande Jörgen Lennartsson i höst,” säger Betssons Thomas Bertilsson. ”Det hör ju inte till vanligheterna att försvara sitt guld i Allsvenskan men Elfsborg har till skillnad från många tidigare mästare snarare förstärkt sitt lag inför säsongen än blivit sönderköpta, vilket ofta är fallet. Och med en medvind från 2012 har de alla chanser att återigen slå Malmö FF på fingrarna.”

Vem tror du vinner fotbollsallsvenskan 2013?

Betsson

Hos Betsson tror man alltså att det blir IF Elfsborg som tar hem segern den 3 november, och de odds som erbjuds för detta lag som segrare i Allsvenskan 2013 är bara 3.80. Även Malmö FF och IFK Göteborg är lågoddsare som bara ger 5 gånger pengarna hos Betsson. Vill man ha chans att vinna riktigt stort kan man istället satsa på Åtvidaberg, Gefle IF, Syrianska FC eller Halmstad BK som alla har fått oddset 150.

Unibet

Unibet har precis som Betsson satt lägst odds på Elfsborg, som hos Unibet ger 4.00 gånger pengarna. AIK har oddset 5.00 och Helsingborg 7.00. Däremot har IFK Göteborg fått oddset 8.00 vilket alltså är högre än hos Betsson.

Riktigt högt odds har Unibet gett Brommapojkarna – där får man 500 gånger pengarna.

Bet365

Hos Bet365 har Elfsborg oddset 3.75, AIK har 5.00 och Malmö FF 5.50. Högst odds får man för satsningar på Brommapojkarna, hela 501 gånger pengarna.

NordicBet

Elfsborg IF har fått oddset 3.25 hos NordiBet. Lite mer pengar får man för Malmö FF (4.75) och IFK Göteborg (5.00). Här är det inte Brommapojkarna som ger högst odds utan Syrianska FC. Brommapojkarna ger 400 gånger pengarna, medan Syrianska FC ger 500 gånger.

Expekt

Expekt tror som de flesta andra på Elfsborg som segrare och har gett dem oddset 4.00. För AIK är oddset 5.00 och för IFK Göteborg 5.25. Brommapojkarna, Syrianska och Gefle har alla samma odds – de ger 300 gånger pengarna.

ComeOn

Hos ComeOn har segertippade Elfsborg oddset 3.75. AIK ger 5 gånger pengarna, medan Malmö FF har fått oddset 5.50. I botten hittar vi Brommapojkarna med oddset 401. Syrianska och Gefle ger båda 301 gånger pengarna.

Om du tror att favorittippade Elfsborg kommer vinna årets allsvenska bör du alltså klicka dig över till Expekt som erbjuder oddset 4.00 vilket är det högsta odds vi har hittat bland de sajter vi granskat.  Glöm inte att det också finns mycket pengar att vinna om du kan förutse vem som kommer att vinna skytteligan 2013. De flesta av sajterna ovan erbjuder spel på vem som vinner skytteligan och massor av andra spännande spelmöjligheter.