ladbrokesDen nuvarande James Bond, Daniel Craig, har kontrakt över ytterligare två filmer, varav nästa film, Bond 24, beräknas ha premiär i oktober 2015. Men vad händer sedan? Jo, EON Productions, som är produktionsbolaget som äger alla rättigheter till James Bond, kommer att kontraktera en ny Agent 007. Frågan är då vem det blir.

Ladbrokes erbjuder odds på ett 50-tal skådespelare (fler på begäran). Favorittippad är Tom Hardy. Idris Elba och Michael Fassbender följer hack i häl. Om du har en gissning kring vem som blir nästa James Bond, varför inte lägga ett spel?

Novelty bets

Spel av den här typen (odds på Oscars, vem som vinner Melodifestivalen, med mera), brukar gå under benämningen ”novelty bets”. Novelty betting har varit mycket populärt framför allt på de brittiska öarna under lång tid. I Storbritannien finns ju inget spelmonopol så både små och stora bookmakers är helt fria att erbjuda odds på vad som helst, och det gör man också i stor utsträckning. Nu när vi i Sverige har alternativ till monopolet kan vi man anta att novelty betting kommer att bli mer och mer populärt även här.

Det bästa spelbolaget för novelty bets idag torde vara Ladbrokes. I spelkategorierna TV, Film och Radio, Specialare, Politik, Prisutdelningar samt Musik finns alltid en hel del smått och gott att botanisera bland om man vill spela på lite mer udda odds.