Svenska Bingo vill veta vilken chattande bingospelare som ska belönas med 500 kronor och det är upp till dig att nominera en kandidat.

Finns det en speciell person i chattrummet 75-ans Bingostuga som gör dig extra glad? Är det någon som har ett extra uppmuntrande sätt? Vem är alltid på ett fantastiskt humör som smittar av sig? Kanske någon är extra hjälpsam? Har någon sagt eller gjort något oförglömligt fantastiskt? Nominera honom eller henne i tävlingen Rumskompisen,” skriver Svenska Bingo på sin sajt.

De tre namn som får flest röster kommer att skickas vidare till juryn, som avgör vem av de tre som ska utses till Svenska Bingos bästa rumskompis och belönas med 500 kronor i bingobonus. Juryn består av Svenska Bingos chattmoderatorer.

Du har fram till och med den 14 april på dig att nominera. Du kan bara nominera en person. Vinnaren avslöjas på Facebook och i nyhetsbrevet från Svenska Bingo måndagen den 15 maj 2013.

När du nominerar måste du ange följande information:

  • Ditt användarnamn
  • Din e-postadress
  • Chattnamnet för den du vill nominera
  • Motivering – varför vill du nominera just den här personen?

Det är viktigt att du anger både ditt användarnamn och din e-postadress, annars kommer din nominering att strykas. Kravet finns där för att undvika fusk i tävlingen.

För mer information, gör ett besök hos Svenska Bingo!