OBS SNABBT TILL SPELSTOPP!! Challenger spel i Leon, Mexico och vi har en grus specialist emot en hardcourt specialist på just hardcourt och jag känner att det väger en stor fördel just nu.

  • Matchen : Velotti – Weintraub
  • Liga : Challenger Leon
  • Speltips : Weintraub att vinna matchen
  • Odds : 1.62 @ bwin
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 23.00

En ganska snabb rek av mig då jag är på mini semester i en ”varmare” del av landet just nu.

Den unga Augustin Velotti ifrån Argentina är en spelare som i princip bara spelar på grus och jag har ingen aning om varför han nu spelar på hardcourt istället för att fortsätta att träna på gruset och nöta inför grus säsongen som hägrar. Velotti är en spelare som bara spelar på grus i princip och han har haft ett väldigt dåligt år hittills med hela 4 vinster och 7 förluster vilket inte är så smickrande. Han har ett bra rörelse schema vilket dom flesta grus spelarna har men som dom flesta grus spelarna så har han inte något riktigt dödande slag som han kan lita på. Han vill mest bolla ut spelarna med sin top spin och invänta misstag men jag tror att dagens motståndare kommer bli väldigt svår för Velotti då han kommer att trycka på med sina grundslag så fort han får chansen.

Amir Weintraub ifrån Israel är en hardcourt specialist och gillar inte alls något annat underlag, kanske gräs lite grann men alla framgångar sker just på hardcourt. Han har en väldigt bra första serve som är riktigt hård och det kan ställa till det mycket idag för Velotti. Hans grundslag är riktigt bra, hans backhand är nog det som är det bästa för honom, han kan slå den riktigt hårt rakt och flakt men även slå den lite mer vinklat crosscourt. Hans forehand gillar han att slå lite mer med top spin och mer vinkla ut dom men jag skulle nog säga att hans backhand är han absolut starkaste vapen.

Då dessa spelarna är rätt nära varandra i grundkapaciteten så skulle jag säga att det är bra värde på Weintraub då det spelas på hans ”underlag” och därför väljer jag att investera 3.5 units i detta spelet!

Lycka till!

/Lidde

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba