Veckans snabbspel ComeOnComeOn Odds har precis lanserat en nyhet för dig som gärna spelar på odds, men inte gärna vill djupdyka i oddsutbudet och spendera timmar med att sortera fram intressanta spel. Nyheten går under namnet ”Veckans snabbspel” och är en i vår mening ganska fiffig funktion.

Varje vecka tar ComeOn fram tre färdiga spelförslag i form av tripplar som presenteras i högerspalten i lobbyn för Odds. Spelförslagen har fått namnen Banken, Chansen och Drömmen. Benämningarna speglar självklart risken och den möjliga avkastningen. Med dessa tre snabbspelsalternativ kan du placera en trippel på bara någon sekund. Du börjar med att välja mellan de tre förslagen för att sedan ange insats. Du kan välja mellan någon av de redan angivna insatserna (50, 100, 250, 500 respektive 1000 kr) eller skriva in en egen insats. Sedan är det bara att placera spelet. Självklart behöver du inte köpa ComeOns oddsförslag rakt av. Du kan till exempel välja bort en av matcherna eller spela de tre matcherna som singlar.

Den här veckan har ComeOn plockat ut följande oddsförslag. Vi presenterar dem här för att du ska se respektive förlags karaktär samt vad som kan sägas vara typiska odds.

  • Banken: Tottenham, Everton och Liverpool att vinna till 3.70 gånger pengarna
  • Chansen: Manchester City, Arsenal och Manchester United att vinna till 7.21 gånger pengarna
  • Drömmen: Chelsea, Sunderland och Southampton att vinna till 27.4 gånger pengarna