Alexandre Lacazette

Sommarens transferfönster har bara varit öppet i en knapp vecka men redan har det skett en rad intressanta värvningar och många fler är på gång. Här kommer det senaste från silly season.

 

Luiz Gustavo

Den brasilianska defensiva mittfältaren Luiz Gustavo lämnar tyska Wolfsburg efter att ha spelat fyra säsonger i klubben. Ny klubbadress för brassen blir Marseille i franska Ligue 1. Transfersumman ligger på ungefär 10 miljoner euro. Marseille har inte släppt några uppgifter rörande Gustavos kontrakt. Gustavo har gjort totalt 41 matcher för Brasilien och spelade VM 2014. I Wolfsburg blev det över 100 matcher men nu går alltså flyttlasset till Frankrike.

 

Hakan Calhanoglu

Hakan Calhanoglu lämnar Leverkusen och Bundesliga. Ny klubb för den tyskfödda turken blir AC Milan i Serie A. Calhanoglu har sedan han kom till Leverkusen 2014 spelat över 100 matcher. Milan har redan gjort klart med flera starka värvningar såsom Mateo Musacchio och Calhanoglu blir en del av Milans storsatsning inför nästa säsong. 23-åringen skriver på ett 4-årskontrakt och transfersumman sägs ligga på strax över 20 miljoner euro.

 

Pepe

Pepe som släpptes av Real Madrid förra månaden har nu hittat en ny klubb. Ny klubbadress blir turkiska mästarna Besiktas. Enligt rykten ska Pepe haft erbjudanden från en rad klubbar i Premier League och Paris Saint Germain i Ligue 1, men valet föll på Besiktas som vann turkiska ligan med fyra poängs marginal förra året. Pepes

kontrakt sägs vara ett 3-årskontrakt.

 

Alexandre Lacazette

Den franska anfallaren Alexandre Lacazette som tillhört Lyon hela sin professionella karriär har under de senaste tre säsongerna placerats i en rad engelska klubbar. Nu verkar det till slut bli en flytt till Premier League för Lacazette. Under gårdagen var Lacazette på plats i London och genomförde en läkarundersökning hos Arsenal. Transfersumman väntas bli ungefär 50 miljoner euro och transfern kommer troligtvis bli presenterad inom 24 timmar. Lacazette blir en viktig del i Arsenals lagbygge och kommer kanske kunna övertyga Alexis Sanchez att stanna i klubben.

 

Kan Lacazette hjälpa Arsenal till toppen av Premier League? Spela på att Arsenal vinner ligan till oddset 13,00 hos ComeOn. ComeOn har just nu en väldigt bra bonus, 100% upp till 3000kr.