I den nya tävlingen Veckans långskott hos Betsson gäller det att vinna kombinationsspel med höga odds. Varje vecka belönas de tre spelare som vunnit med de högsta oddsen och du kan få upp till 2 500 kr.

I denna tävlingen håller Betsson alltså koll på spelkupongerna med högst odds varje vecka. När du lägger ett kombinationsspel (dubbel, trippel osv) på minst 10 kr kommer du automatiskt att delta i den här spännande veckotävlingen.

Efter att du lagt ditt kombinationsspel kan du följa din placering på leaderboarden som presenterar den aktuella ställningen varje eftermiddag. De 3 spelkuponger som har högst odds vinner som sagt priser i slutet av veckan och pengarna kommer sättas in direkt på vinnarnas konton på måndagen.

Priser varje vecka:

  1. 2 500 kr
  2. 1 000 kr
  3. 500 kr

Vissa veckor kan det vara andra typer av priser som delas ut av Betsson, t ex fotbollsbiljetter, resor eller bara extra stora vinstpotter helt enkelt. Se till att du håller dig uppdaterad under veckorna så att du vet vad du tävlar om.

Så här lägger du ett giltigt spel:

  • Varje kombinationsspel (dubbel, trippel etc) på 10 kr eller mer kvalar in till tävlingen.
  • I slutet på veckan måste det odds du valt finnas på en vinstkupong och dessutom vara det högsta bland alla andra tävlande.
  • Endast den kupong med det högsta oddset bland alla dina vinnande spel under veckan deltar i tävlingen.

I skrivande stund är veckans högsta odds 176,06, kan du slå det?