Just nu gäller erbjudandet köp 3 betala för 2 i rummet Extra-Bingo: Mån-Sön kl. 19:00-21:00.

Här är veckans schema med fler roliga saker på gång hos MamaMiaBingo:

Onsdag
Onsdagsbonus! Få en extra spelslant på dina insättningar! Sätt in upp till 500kr och få 50% bonus.

Observera att erbjudandet endast gäller på en insättning och att det högsta bonusbeloppet är 250kr. Du kan alltså sätta in 500kr och få 250kr i bonus! Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du omsatt ditt insatta belopp en gång.

Dessutom – MIX-Timmen! Mellan kl. 20:00-21:00 spelar vi *MIX* med tre vinnare i alla spel i rummet: ”Extra-Bingo”.

Torsdag – Frågesport & chatt med Arne Weise!
Såhär om vintern när det är både kallt och mörkt ute är det skönt att veta att allas vår Arne kommer och sprider såväl ljus som värme på Torsdagen igen. I Arnes eget rum är det som vanligt frågesport och en trevlig pratstund som gäller. Plugga på lite extra och ha chansen att stå som en av de fyra vinnarna denna vecka! Och skulle det inte gå fullt så lyckat, så går Jumbopriset till den som försökt tapprast men inte riktigt haft turen på sin sida.

Fredag
Special-Fredagsbonus! Denna vecka får du 100 % i bonus på din nästa insättning. Erbjudandet gäller på en insättning och upp till hela 500kr. Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du omsatt ditt insatta belopp en gång.

Dessutom – Frågekväll! Under hela fredagskvällen kommer chattvärden i ”Club60″ att sporadiskt lägga in lite frågor. Detta parallelt med vanliga chattspel . Chattspelen spelas alltså precis som vanligt, men lite titt som tätt dyker en och annan fråga upp. Frågorna handlar om allt mellan himmel och jord så som: -”Vart var Pelle och firade nyår?” till – ”I hur många filmer spelade Pierce Brosnan James Bond?”. Priset per fråga är 1€, så sätt vinet i kylen och gör dig redo för en underbar kväll i sällskapsspelens tecken!

Lördag
TEAM/SOLO-Turnering! Allas vår goding Gustaf kom ju förra veckan på det superpopulära spelet *TEAM* *SOLO* som snabbt blev en hit. Under lördagskvällen mellan kl. 19:00-21:00 kommer Gustaf att hålla en turnering i just Team/Solo i rummet: Extra-Bingo. Ni som väljer att delta i turneringen som ett TEAM måste anmäla er i förväg (tidigast fredag) via mail, där ni skriver ert Team-namn och bådas användarnamn. Talen får ni självklart byta under spelets gång om så önskas. Var ute i god tid och bilda Team då det kan vara svårt att få ihop ett lag efter turneringens början. Mailet skickar ni till: support@mamamiabingo.com Fundera ut ett riktigt bra team-namn då Gustaf utser en vinnare som han anser har haft bäst team-namn! Priset är 100kr att spela för till båda i laget!

Turneringens upplägg ser ut på följande vis: Den solist som vunnit flest spel under dessa 2 timmar vinner 100kr. Det team som kammat ihop flest segrar vinner 150kr per person att spela för! Må bäste solist/team vinna!

Söndag – Gissa vem!
Gissa vem! Gissa vem som gömmer sig bakom bilden. Vi har gjort det lite svårare genom att förvränga personens ansikte. Vinnaren får 200kr att spela för! Förra veckans vinnare ”Turjaa” visste att det var Stellan Skarsgård som gömde sig bakom bilden. Grattis till dig, du får 200kr att spela för!

Måndag
Måndagsbonus! Du får 50 kr i bonus på ALLA dina insättningar på 200kr eller mer under hela måndagen! Passa på att få en extra peng på kontot att spela för.

Observera att insättningsbeloppet måste vara på minst 200kr. Erbjudandet gäller alltså inte på 2 separata insättningar á 100kr! Bonusen kommer automatiskt in på ditt spelkonto då du omsatt 50kr av din insättning.

Dessutom – Bingoträff! Det börjar närma sig en ny bingoträff där alla får träffas och ha det kul i verkligheten. Maila support@mamamiabingo.com och berätta hur du tycker att träffen ska vara. Det bästa förslaget belönas med 100kr att spela.

Tisdag
Extra många chattspelsvinnare! Nytt för denna vecka är att vi även på tisdag har ett litet event. Denna vecka spelar vi med extra många vinnare i chattspelen. Även om två personer jobbar på kvällen bli det alltså 2 vinnare i alla spel. Förutom våra specialspel där det alltid är fler vinnare, så som Travet & Kvartetten!

Denna veckans chattschema:

Tisdag: Monica: kl. 10:00-18:00 Jakob & Gustav: kl. 18:00-23:00
Onsdag: Monica: kl. 09:00-18:00 Jakob & Gustav: Kl. 18:00-23:00
Torsdag: Monica & Jakob: kl. 09:00-18:00 Pelle & Gustav: Kl. 18:00-23:00
Fredag: Monica & Jakob: kl. 09:00-18:00 Pelle & Gustav: kl. 18:00-23:00
Lördag: Gustav: kl. 12:00-21:00
Söndag: Gustav: kl. 12:00-21:00

Observera att då det är 2 personer som arbetar är det chattspel i 2 olika rum! Dubbelt så roligt!