Unibet värvaDe flesta spelbolag har en funktion genom vilken du kan bjuda in vänner att bli medlemmar. För ditt besvär får du normalt en liten slant i form av antingen en bonus eller kontanter. Även Unibet har en sådan funktion och just Unibet är nog det mest generösa spelbolaget när det gäller belöningar för värvningar. För varje vän du värvar får du nämligen 800 kr i cash.

För att skicka ut inbjudningar ska du först logga in på ditt konto och acceptera erbjudandet (Mina bonusar/Värva en vän). När det är gjort kan du skicka e-post till dina vänner direkt från kampanjsidan. I det e-postmeddelande som skickas ut finns en speciell länk och det är enbart om din vän använder exakt den länken som du kan ta del av din värvningsbonus.

För att din vän ska räknas som ”värvad” ska han eller hon registrera sig via din länk och sedan spela för 3000 kr på odds eller för 12 000 kr på casino inom 60 dagar. Så fort det är gjort trillar 800 kr in på ditt konto. Dessa pengar är helt fria från omsättningskrav vilket innebär att belöningen måste betraktas som mycket rejäl.

Din vän får givetvis ta del av välkomstbonusen hos Unibet. Den är för närvarande på 200% upp till 1000 kr på den första insättningen.

Kom ihåg!

När du värvar vänner till spelbolag bör du visa omdöme och enbart skicka inbjudningar till de vänner som du vet har ett intresse av att spela på nätet. Det är inte alla som uppskattar inbjudningar om att ”bli värvade” och det är något du bör komma ihåg.