Omega SpeedmasterVarje månad ordnas tävlingen Bet Master Cup hos Bet-at-Home och förstapriset är alltid en lyxig Omega Speedmaster (värde €3 260). Andrapriset består av €500 och tredjepristagaren belönas med €300.

Du deltar i Bet Master Cup genom att tippa för riktiga pengar hos Bet-at-Home och samla poäng. Både singelspel, kombinspel och multispel kan ge poäng. Hur många poäng en satsning ger beror på två saker:

  • Storleken på satsningenStora belopp ger mer poäng än små belopp. Satsningar under €1 ger inga poäng alls.
  • OddsetSatsningar till höga odds ger mer poäng än satsningar till låga odds. För kombispel och multispel måste det totala oddset vara högre än 1.0.

Du får dina poäng när resultatet har kommit. Om du satsar på en match som kommer att äga rum först nästa månad är det alltså nästa månad du får dina poäng.

För mer information om Bet Master Cup, klicka dig vidare till Bet-at-Home.

Vad är en Omega Speedmaster?

Omega Speedmaster är armbandsur från klocktillverkaren Omega. Klockorna är berömda för sin höga kvalitet och för att de används av astronauterna i USA:s rymdprogram. När NASA:s första rymdpromenad ägde rum i juni 1965 hade astronauten en Speedmaster Professional med manuell uppvridning med sig, och den 20 juli 1969 följde en Speedmaster Professional med vid den berömda landstigningen på månen. Omega Speedmaster blev därmed det första armbandsuret på månen. Omega Speedmaster är fortfarande det enda armbandsur som NASA godkänt för astronauter som lämnar rymdskeppet när det befinner sig utanför jordens atmosfär.