b0856_120820011125-zlatan-ibrahimovic-psg-horizontal-galleryDe stora fotbollsligorna avslutas de kommande veckorna och det innebär att ”silly season” drar igång på riktigt. Oddsmakarna har redan satt sig ner för att identifiera vilka spelare som kan tänkas lämna sina nuvarande klubbar samt sätta odds på möjliga nya klubbar. Det kan bli en riktig cirkus den här sommaren med många högprofilerade namn som kan byta arbetsgivare.

Vår egen Zlatan Ibrahimovic är en av de spelare som ryktas byta klubb. Andra spelare under luppen är bland annat Liverpools Raheem Sterling och Mario Balotelli, Manchester Citys Stevan Jovetic och James Milner, Manchester Uniteds Robin van Persie och David de Gea, Chelseas Petr Cech, Juventus Paul Pogba och Aston Villas Christian Benteke. Dessutom räknar väl alla med att Carlo Ancelotti får sparken från Real Madrid efter en titellös säsong.

Zlatan stannar och Benítez tar över Real

Kikar vi på oddsen för de två av de mest intressanta spelobjekten under silly season – Zlatans nästa klubb samt vem som tar över Real Madrid – verkar det som att Ibra kommer att spela ut sitt kontrakt med PSG och att det blir Napolis Rafael Benítez som tar över efter Carlo Ancelotti på Santiago Bernabéu. Snittoddset för att Zlatan stannar i PSG är under 1.10. AC Milan verkar vara det mest spelade alternativet i övrigt. Att Benítez tar över Real Madrid betalar just nu 1.50. Dortmunds Jürgen Klopp är nummer två på rankingen och sedan följer Zinedine Zidane och Fernando Hierro.

Unibet – det bästa valet för spel på transfers

Unibet är det spelbolag som just nu har flest odds på silly season med i skrivande stund närmare 50 spelarspecialer. Alla stora namn finns med på oddslistorna och i det fall du saknar en spelare och en tänkbar ny klubb kan du begära att Unibet tar fram ett odds för dig att spela på.