ExpektEM 2016 i Frankrike kommer allt närmare och nu börjar de sista förberedelserna ta fart inför sommarens i särklass mest efterlängtade event. Miljontals människor är vi som bara väntar på att få se alla storstjärnor springa ut på det nyklippta gräset iförda nationens tröja och göra allt för att plocka hem titeln som Europas bästa. Följ Zlatan Ibrahimovic och de andra svenska spelarnas väg i EM, bli medlem på Expekt idag och börja spela på samtliga gruppspelsmatcher redan nu!

Nedräkningen till EM 2016 har börjat!

Är du en trogen spelare på Expekt och älskar sport mer än något annat? Då har du chansen att vinna en del av otroliga 30 000 kronor! Genom att lägga ett spel på max 200 kronor (minsta odds 1.20) så erhåller du 1 poäng för varje 10 kronor du spelar för. Dessa poäng läggs sedan ihop och sammanställs i en tabell med alla andra spelare. Samla så många poäng du kan för att stiga mot toppen, ju högre upp du når desto större del av den enorma prispotten får du ta del av!

När som helst mellan den 11:e maj och den 9:e juni kan du välja att spela så se till att vara med från start för att samla så många poäng som möjligt. Med endast 24 dagar kvar till sommarens EM i Frankrike så är det hög tid att börja kolla upp de hetaste spelen för att kunna ta del av de bästa oddsen. På Expekt kan du spela på EM 2016 både live och pre-game, kolla in utbudet redan nu!