Danske Casper, 25 år, öppnade nyligen konto hos Bet24 och kan redan kalla sig för miljonär. Han skrällde med att vinna den stora Mega Wonder Jackpotten på inte mindre än 2,7 miljoner kr. Spelet heter Geisha Wonders och det var första gången Casper provade det.

Casper beslöt sig för att ge Geisha Wonders en chans på grund av jackpotten. Medan han spelade dök en efter en av de 5 stjärnsymbolerna upp på hans skärm. Han var mållös i några minuter och han och hans flickvän befinner sig fortfarande i en drömvärld. De har inte beslutat vad de ska spendera alla pengar på ännu, men den här vinsten kommer definitivt att vara en livsförändrande upplevelse.

Det finns såklart flera jackpottar att ta hem, med större belopp dessutom. Populära Arabian Nights har t ex jackpot som just nu överstiger 5,1 mkr. Du kan spela det hos Bet24 Casino.

OBS! När du spelar på jackpotmaskiner måste du vanligtvis spela med MAX BET, dvs maxinsats, för att kunna vinna jackpotten. Glöm inte heller att dubbelkolla att jackpotten just nu är tillräckligt hög för att vara intressant. När någon vinner den så återställs beloppet till en betydligt lägre startnivå som sedan räknas upp, så välj en maskin som ingen tagit hem jackpotten på på ett tag.

Lycka Till!