Gårdagen bjöd på stor dramatik i Carabao Cup när Leicester kvitterade i 97:e minuten genom Jamie Vardy mot Manchester City och efter en mållös förlängning gick matchen till straffar. Där visade City tysk kyla och vann straffläggningen ganska komfortabelt. Ikväll är grannen Manchester Uniteds tur när Mourinhos mannar åker till Bristol för möte med Bristol City.

Det ser ut att bli riktiga heta semifinaler i Carabao Cup. Efter gårdagens kvartsfinaler tog sig Arsenal och Manchester City vidare och ikväll är det dags för Manchester United och Chelsea att spela kvartsfinaler i jakten på den åtråvärda (nåja) pokalen.

Pogba tillbaka

United har Paul Pogba tillbaka efter den tre matcher långa avstängning han ådrog sig på grund av det röda kortet i 3-1 vinsten borta mot Arsenal på Emirates. United har verkligen saknat Pogba vilket tydligast märktes i derbyt mot Manchester City som United förlorade med 2-1.

Två svenskar som fått begränsat med speltid för United är Zlatan Ibrahimovic och Victor Lindelöf. Zlatan har bara fått inhopp sedan återkomsten men förväntas starta idag mot Bristol City. Victor Lindelöf hade en tung start men vinden har vänt för Västeråssonen som fick förtroende i tre matcher i rad och gjorde det väldigt bra. Ikväll lär båda svenskarna få chansen från start igen och det är glädjande att se två svenskar från start i United.

Hämta Bonus

En som även förväntas starta är Henrik Mkhitaryan som varit utanför matchtruppen 8 av de 9 senaste matcherna. Den lilla armeniern hade en lysande säsongsstart men på slutet har han blivit råpetad. Eftersom det är Bristol City som står för motståndet lär han få chansen från start ikväll.

Oddsa hos Sverigekronan

Har du lust att betta på kvällens matcher eller på sport generellt är Sverigekronan ett riktigt bra spelbolag. Sverigekronan har höga odds, generösa bonusar och fungerar utmärkt i din mobil. Som ny medlem hos spelbolaget har du dessutom möjligheten att ta del av en riktigt fin välkomstbonus. Besök Sverigekronan på direkten för att hitta maxade odds och gedigen spelupplevelse.

sverigekronan-3001