Onsdagens V86 Express hittar vi på banorna Solvalla och Jägersro. Omgången tycker jag håller bra klass, det finns många bra hästar. Bästa loppet hittar vi den sista avdelningen där jag väljer och spika. Kryddas med jackpott och 9 miljoner till en ensam vinnare. Häng med!

V86-1

V86 inleds med ett supersprint lopp. Hästarna springer 1140 meter. Vi har några riktigt snabba hästar här och givetvis har man en väldigt bra chans om man sitter i ledningen. 3 Howthehaloareyou har visat att han klarar sånna här lopp och är riktigt snabb ut, han har bra chans och hitta till ledningen och där ska han besegras. 1 Crown’s Banker är en tuff utmanare som inte fått till det på slutet men har kapacitet att blanda sig i segern här. 6 Amour Rapide gör det alltid bra och med rätt ryggar går ingen säker. 4 Donttellmeanymore var senast tillbaka och visade bra form, ännu intressantare med Johan Untersteiner upp i sulkyn, passa honom.

V86-2

Tror att fyra streck räcker långt i andra avdelningen. 9 Venkatesh var konstig senast på V75 och kom aldrig in i loppet, han rundar många om han sköter sig, given på kupongen. 8 Hamdalla hamnade senast i dödens och orkade inte med, innan dess var han riktigt fin. Tror det blir ett snällare upplägg idag och bara Jorma hittar ner i bra ryggar så är han med på mållinjen. 3 Queen’s Delight har fått ett bra spår och kommer få en bra position. Senast blev de galopp men det var mot tuffare hästar, idag är det ”enklare” och med bra resa är Goop långt framme. 2 Dellvann har kapaciteten och spåret är betydligt bättre jämfört med det senaste starterna, räknas.

V86-3

Oktoberstayern över 3140 meter. Långlopp och min första häst är 11 Nabab Di Poggio som älskar lång distans och har en vass avslutning. Han har även springspår på tillägg och kommer att få ett bra slägläge. Ny regi också och Johnny Takter upp är bara plus! 6 Zonguldak är väldigt ojämn men ingen går säker när han travar på sin högsta nivå. Går han som senast då kommer han runda många, räknas tidigt. 1 Tor Mento har ett bra läge och möter ett enklare gäng än senast, nu finns ingen Alfas Da Vinci. Sköter han sig så är det inte lätt att plocka in meterarna på honom. Sista strecket ger jag 13 Shoemaker som varit bra senaste två starterna utan att få utdelning. Distansen är ett plus och jag tror han kan blanda sig i segern, en skräll.

V86-4

Tycker det är dagens svåraste lopp, många som inte vunnit på sistonde och det gör det ännu svårare. Väljer och plocka med sex hästar och hoppas på att det räcker. Tipsetta blir 9 Lindys Jersey Boy som fick en tuff resa senast och felade, idag tycker jag motståndet är lättare och med senaste loppet i kroppen är han med långt framme. 1 Nato Dream skulle jag vilja se i ledningen för där tror jag han kan vinna. Tror han kommer få en bra resa oavsett och ska räknas. 2 Tidied Accelerator gick i gulddivisionsfinalen senast och hade inget och hämta. Möter idag enklare hästar och för några starter sedan spurtade han ner alla. I detta sällskap ska han räknas. 3 Queasy fick senast en genomkörare och ska med det loppet gått framåt. Kan blanda sig i segerstriden. 4 Miss Beniss har ett fint läge och om hon sköter sig kan hon vara med långt framme. Hon har haft en lite paus men brukar gå bra efter vila. 6 Air Gunner har haft otur senaste loppen och suttit fast med krafter kvar, känns som att det är hans tur, räknas!

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

V86-5

Ett stolopp över sprinterdistans. 2 Global Paranoia är lite väl stor favorit tycker jag, hon gillar förutsättningarna och ska räknas men finns några roliga motbud här. 5 Panic Launcher har med det senaste loppet gått framåt , kan öppna snabbt och skulle Jocke komma till ledningen då har han vunnit mycket. 9 Alvena Take It är en bra travare men är lite svårbedömd för hon har vilat i några månader, tror Peter Untersteiner har bra form på henne ändå och från bakspår behövs det lite tur, räkna med henne ändå. 4 M.T Illustrious har inte vunnit på ett tag men formen är bättre än raden och är hon felfri kan hon skrälla här, räknas. 6 Tua Vang har sett riktigt bra ut på sistone, med lite flyt här kan hon skrälla, endast 5 %!

V86-6

Ett treåringslopp där favoriten heter 3 Emmett Brown, många väljer att spika honom och det var jag också inne på. Vågar inte riktigt lita på honom då han galopperat tre gånger på dem fem senaste starterna. Dem andra två gångerna har han vunnit, skulle han gå felfri idag då vinner han lätt. Jag dubblar här med Svante Båths 5 Global Revolver som var på väg mot en väldigt bra placering i Kriteriefinalen men galopperade. Han är under utveckling och med rätt resa här kan han avsluta vasst.

V86-7

Omgångens bästa spik hittar vi avdelning sju. Det är 5 Habito som inledde med flera segrar för Jocke Lövgren men senast tog det stopp. Tror bara han inte var helt på topp den dagen. Idag har han perfekt läge då han är ganska snabb ut och får ta hand om ledningen, där är det ingen i detta startfält som vinner över honom. Spik!

V86-8

Dagens andra spik avslutar V86 omgången. 6 Call Me Keeper hade uppvisning senast på Färjestad när han fullkomligt krossade allt i sin väg. Idag möter han bättre hästar men jag tror han kan vinna den tunga vägen. Daniel Reden håller honom väldigt högt och jag tror han vinner idag igen!

 

Marios bästa spik: 5 Habito (V86-7)

Marios drag : 6 Tua Vang (V86-5)

 

Marios system:

V86-1: 1,3,4,6 (5,2)

V86-2: 2,3,8,9 (1,4)

V86-3: 1,6,11,13 (9,10)

V86-4: 1,2,3,4,6,9 (11,8)

V86-5: 2,4,5,6,9 (10,7)

V86-6: 3,5 (4,10)

V86-7: 5 Habito (9,1)

V86-8: 6 Call Me Keeper (9,5)

Systemet är på 3840 rader och kostar 960 kr. Tror man på 3 Emmett Brown i sjätte avdelning och singelstreckar då blir systemet på 1920 rader och kostar 480 kr.

 

DD-förslaget: 3 kombination x valfri insats

DD-1: 5 Habito 

DD-2: 5,6,9

 

Vinnare/Plats spel:

Solvalla lopp 7

Spel: 2 Dellvann (Plats)

Odds: 2,35@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.37

Jägersro lopp 7

Spel: 1 Tor Mento (Plats)

Odds: 1,60@Unibet 

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.48

Solvalla lopp 8

Spel: 6 Air Gunner (Vinnare)

Odds: 6,75@Unibet 

Insats: 4/10

Spelstopp: 20.59

Jägersro lopp 9

Spel: 5 Habito (Vinnare)

Odds: 1,65@Bet365

Insats: 8/10

Spelstopp: 21.35

Solvalla lopp 10

Spel: 6 Call Me Keeper (Vinnare)

Odds: 2,00@Unibet 

Insats: 8/10

Spelstopp: 21.47

Lycka till! /MLipovac