Solvalla och Bergsåker står som värdar för kvällens V86 omgång. För ovanlighetens skull är det ingen jackpott, det är stor chans att utdelningen blir låg för vi har ett par stora favoriter. Spikar en av dem men hoppas fälla den andra. Häng med och se vad som spelas!

V86-1

Omgångens största favorit har vi i första avdelningen. Det är 13 Kadett C.D som har 20 meter tillägg på 1640 meter. Jag tror han rundar detta trötta gäng hur lätt som helst. Han går i gulddivisonen hela tiden och gör det bra, idag ska det inte vara något snack om saken. Spik i första avdelningen!

V86-2

Ett stolopp över 2140 meter. Tipsettan heter 2 Room To Go och kan leda hela vägen.  Han har bra kapacitet och ett perfekt läge, han tar inte ledningen direkt tror jag för det gör 1 Neo’s Victory och sen kommer 2 Room To Go och tar över. Tar med 5 Rigatoni som senast satt fast i derbyfinalen. Med minsta klaff är hon med långt fram. 9 Paduca Dream spikade jag näst senast och senast var jag inne på det också men garderade när hon vann utvändigt ledaren. Hon har verkligen hittat stilen och det känns som hon kan hantera det flesta uppläggen. Given på kupongen.

V86-3

10 Leif är bäst hästen i loppet. Frågan är om det fattas lite lopp i kroppen för han varit borta i tre månader. Tror han kan behöver detta lopp och jag tar med två framspårhästar som kan skrälla. 2 Mr Concept har ett bra utgångsläge och kan få en bra resa. Han var med på V75 för två starter sen och kom femma, hade lite sparat då. 3 Dream In Euro gynnas av den långa distansen, var duktig som två senast och ska räknas.

V86-4

Dagens andra spik hittar vi fjärde avdelningen. Det är 1 Rocky Reach som jag tror leder från start till mål. Senast var han riktigt fin och verkar vara på uppgång nu. Loppet är svårlöst och jag väljer att spika mig ur det som sagt.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

V86-5

I kvällens femte avdelning bjuds det på kallblodslopp. Jag streckar det fyra mest betrodda. Första hästen är 9 Gjerv Prinsen som har startat i Sverige två gånger och vunnit dem två loppen på topptider. Han har inte vunnit senaste loppen men formen är på topp. 1 Munter spurtade på V75 senast men räckte inte riktigt till då krafterna tog slut. Står bra till denna gången och ska räknas. 4 Järvsö Rasmus har styrkan som sitt bästa vapen och är han på topp då går ingen säker. Ulf har kört honom tidigare och vet hur man får ut max av honom, ta med. 7 Lome Lykt är en segervan häst som är ganska snabb från start, kan komma till en bra position men är lite osäker ibland. Felfri ska han räknas.

V86-6

Diamantstoet över 2140 meter. Dagens svåraste lopp tycker jag, tror att det kan skrälla här, tar med sex hästar och hoppas att det räcker. Tipsettan 1 Gameplayer är van att möta tuffare hästar, har idag ett bra läge, kan öppna skapligt. Skulle han ta hand om ledningen då blir han svår och slå. Men jag tror inte han klarar att ta emot 4 Bubbly och 6 Jenna E. 4 Bubbly har varit tvåa två gånger i rad nu och senast var hon inte stort slagen, dags och vinna nu? Räkna med henne tidigt. 6 Jenna E är en riktig rensare som är kvick ut och är nära toppformen, kan skrälla. 8 Yoga Brick vann enkelt näst senast, då var det första loppet efter en tids vila och tror hon är bättre nu med loppen i kroppen. Hon är lite ojämn men har kapaciteten.  13 Twigs U.Canfly var riktigt fin senast vid segern, gör alltid sitt jobb och kan skrälla här. Sista strecket går till 15 Engla Håleryd som felade senast i comebacken, tror hon blivit bättre med loppet och med Björn Goop upp i sulkyn och springspår på tillägg kan hon vara med där fram, räkna med henne.

V86-7

Dagens andra stora favorit är också från stall Bergh. Det är 8 Trailing Edge som har hittat stilen och därför vunnit sina två senaste lopp från dödens, blir ett offensivt upplägg här också och han får nog sitta utvändigt ledaren idag igen. Jag hoppas han inte vinner för jag väljer och gardera honom med två hästar. 4 Todays Butterfly har varit bättre och bättre för varje start och har siktet inställt på ledningen idag, får hon bestämma där fram så kan hon hålla hela vägen. Skulle 8 Trailing Edge trycka på och tempot bli högt då måste ni passa 11 O.F.V Continue som kommer få loppet. Han kan spurta riktigt vasst. Tycker han ska med på kupongen.

V86-8

Kvällens sista avdelning bjuder på många fina hästar och är omgångens bästa lopp. 1 Melly Apollo håller jag högst fast han varit ifrån ett tag, stall Reijo har alltid sina hästar i ordning och med spår ett tror jag han är ledaren i loppet. Annars kommer han sitta rygg ledaren och få loppet där. 6 On Hold är överlägset starkaste hästen i loppet som kan göra grovjobbet själv. Distansen tror jag han klarar fast den inte är någon fördel, han föredrar hellre ännu längre distans. Han gör sällan ett dåligt lopp och är given på kupongen. 5 Molle C.D har lopp i kroppen och ska räknas på sin höga kapacitet. 3 Abborren var riktigt bra som trea från dödens i sin comeback, han bör få en bra resa från detta läge då han är stark och snabb. 2 Queasy var fyra i senaste loppet, han löper alltid jämnt och säkert. Utgångsläget ser bra ut och med rätt resa kan han vara med och hota. 11 Call Me Hannover avslutade bra senast på V75 och kom sexa, kapaciteten finns att blanda sig i segerstriden. Behöver hjälp med tempo och rätt ryggar, plockar med honom.

 

Marios bästa spik: 13 Kadett C.D (V86-1)

Marios drag : 11 O.F.V Continue (V86-7)

 

Marios system:

V86-1: 13 Kadett C.D (7,15)

V86-2: 2,5,9 (1,10)

V86-3: 2,3,10 (9,1)

V86-4: 1 Rocky Reach (7,11)

V86-5: 1,4,7,9 (11,8)

V86-6: 1,4,6,8,13,15 (3,11)

V86-7: 4,8,11 (9,3)

V86-8: 1,2,3,5,6,11 (8,9)

Systemet är på 3888 rader och kostar 972 kr. Tror man på 1 Gameplayer i sjätte avdelning och singelstreckar då blir systemet på 648 rader och kostar 162 kr.

 

DD-förslaget: 6 kombination x valfri insats

DD-1: 8,11 

DD-2: 1,3,6

 

Vinnare/Plats spel:

Solvalla lopp 8

Spel: 1 Rocky Reach (Vinnare)

Odds: 5.75@Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 21.00

Bergsåker lopp 8

Spel: 9 Gjerv Prinsen (Vinnare)

Odds: 3.50@Unibet & Bet365

Insats: 6/10

Spelstopp: 21.10

Solvalla lopp 10

Spel: 3 Abborren (Plats)

Odds: 3.35@Unibet 

Insats: 6/10

Spelstopp: 21.47

Lycka till! /MLipovac