Solvalla och Åby står som värdar för kvällens V86-Xpress. Omgången är bra och vi bjuds på många roliga och intressanta lopp, kryddan är att det är jackpot och 12 miljoner extra i potten. Glöm inte att det finns dubbla open stretch på Åby. Häng med och ta del av tipsen!

V86-1

Ett klurigt stolopp inleder dagens V86 omgång. Favoriten 4 Keeping Julia håller toppform och har fått ett bra utgångsläge. Väljer Flemming och trycka av henne så tror jag ingen tar emot, får han dessutom bestämma tempot så tror jag chansen är stor att hon leder runt om. Jag hoppas och tror att det inte blir så enkelt för 4 Keeping Julia och väljer att gardera i hopp om skräll. 5 Pin Kronos har bättre form än vad raden visar och kan öppna bra från start, jag tror Johnny släpper ledningen om han kommer dit och försöker sen utnyttja open stretch till seger. 7 Pelikan Trio har fått ett besvärligt läge och behöver lite tur, hon har formen men har inte fått ut så mycket av den. En bra position och lite tempo i loppet skulle gynna henne och jag vill inte missa på Peter Untersteiner. 3 Bailey Sweet Grim vinner inte så ofta men är streckvärd pga utgångsläget. 12 Aroma Grim gör debut för Johan Untersteiner, läget är inte det bästa men med rätt lopp kan hon spurta riktigt vasst. Sista strecket går till loppets outsider 2 Paisley som avslutade mycket vasst senast, läget idag är bra och hon ska passas!

V86-2

I andra avdelningen bjuds det på stolopp igen och jag singelstreckar favoriten 4 Darling Boko. Hon är ett toppsto i sin årgång och mycket tyder på att det blir spets och slut. Distansen är bara ett plus tycker jag och med Björn Goop i sulkyn blir hon svårslagen. Spik!

V86-3

I den tredje avdelningen får vi se ett lopp för treåringar där endast sju hästar startar. Tipsettan 1 Odin Töll vann senast enkelt från ledningen och slog då 3 Snabba Cash. Skulle han hålla upp ledningen idag så tror jag han blir svårfångad. 3 Snabba Cash har varit bra det senaste men har inte fått vinna, han är ganska snabb ut och kommer att få en bra position i kön och lär få en fin resa. 7 Linus Wibb gick riktigt bra senast efter galopp och kunde avgöra efter ett starkt slutvarv, kapaciteten finns och han måste med på lappen. 6 Triton Sisa är en segervan häst som kan öppna fort, han gör nu sin tredje start hos Peter Untersteiner och blir bara bättre och bättre, ett givet streck på kupongen.

V86-4

From Aboves treåringslopp där vinnaren får 100.000 kr. Loppet är öppet då jag tror att det kan bli ett  hård tempo i början och det kommer öppna upp för bakspårshästarna. Tipsettan 3 Iponema är en härlig spurtare som utvecklats på sistone. Hon avgjorde med en vass spurt näst senast och vann, medans hon gick väldigt bra senast men hann inte ända fram. Idag är läget bra och med lite körning fram så är hon med på målfotot igen. 2 Great Society testades barfota senast och såg fin ut som fastlåst, idag tror jag han kommer till ledningen och det ska bli kul och se vad han kan komma med i den positionen, ska räknas tidigt. 12 Cash Gamble glänste näst senast när han vann, idag är läget sämre men jag tror han kan runda väldigt många på sin kapacitet. Skulle tempot bli hårt som jag tror då kommer han sluta långt framme. 10 Zigge Silvio ska tävla barfota runt om för första gången och det kan ge honom nya växlar. Han har gått jämt och bra hela tiden och med den nya balansen ska han räknas tidigt. 9 Zenit Brick gick väldigt starkt senast, är just nu streckad på endast 5 % och det tackar jag för, firma Nurmos Kontio är alltid farliga på Solvalla. Sista strecket ger jag till den stora skrällen 11 Victory Streamline som spurtade bra senast på V75. Kan rensa riktigt mycket om han får gå i rätt ryggar, passa honom!

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

V86-5

Här hittar vi dagens största favorit, 2 Even’s First Boy. Jag gör som många andra och spikar denna herre. Han avslutar alltid väldigt bra och senast plockade han ner Lover Face. Han kommer inte kunna vara med och köra om ledningen men på sin styrka och speed kommer han att spurta ner allihopa. Ska vara en vädligt bra segerchans för Flemming Jensen. Spik!

V86-6

Treåringslopp för ston som är dagens mest svårlösta lopp tycker jag. Bästa hästen har fått det sämsta spåret men hon är riktigt stark och med minsta tempo kommer hon vinna, jag snackar om 12 Bella Beluga. Hon har vunnit hälften av sina starter på ett övertygade sätt och har styrkan som sitt främsta vapen, läget är som sagt svårt men hon måste med på kupongen på ren kapacitet. 3 Deepdish var ruggigt bra vid segern näst senast, hon är bäst på kort distans men duger här i detta gäng också, tror hon är med i striden vid minsta klaff. 1 Bella On Tour vann från ledningen senast, hon är snabb ut och Björn kommer nog att försöka leda loppet från start till mål. Hon möter ett tuffare gäng nu men ska räknas tidigt. 9 Roses Glory  är en fin treåring som lever på sin styrka. Hon behöver lite hjälp med tempo och med minsta klaff kommer hon sluta långt framme. 5 Spring Kronos har inte fått det och stämma på slutet, löper hon upp till sitt kunnande så kan hon blanda sig i segerstriden. Sista strecket går till 6 Candy Store som är kvick iväg och har mött tuffare motstånd än detta, hon är loppets outsider.

V86-7

Ett knepigt sprinterlopp där jag tror på bakspårshästarna, jag tror att det kommer bli rejäl laddning där fram och det kommer gynna 10 Jaguar Broline och 11 No Deal. 10 Jaguar Broline har pausat lite inför den här starten och är svårbedömd, han har kapaciteten och det har han visat på V75. Tempot kommer vara högt tror jag och det kommer passa honom perfekt, given på lappen. 11 No Deal har fått två lopp i kroppen efter skada och var duktig på V75 senast. Formen är på väg uppåt och han tål och göra en del jobb själv, han kommer slut långt framme. 1 Arazi Boko har varit ute i tuffa gäng på slutet och går ner i klass nu, han kommer göra allt för att försvara innerspåret och det kan kosta en del. Skulle han ta ledningen och inte göra av med så mycket krafter då har han visat att han duger bra i ledningen. 3 M.T Harmony kommer också att laddas för ledningen för att sedan släppa och få chansen på open stretchen, hon har visat att hon duger i såna här gäng och ska inte nonchaleras.

V86-8

I V86-avslutningen hittar vi dagens bästa singelstreck, det är 4 Prince Di Poggio. Han har varit ute i stenhårda gäng på V75 och visat att han räcker till, idag har han fått ett perfekt utgångsläge, Björn Goop i sulkyn och med dom faktorerna tror jag ingen slår honom. Han kommer hitta till ledningen tidigt och där vinner han. Spik!

 

Marios bästa spik: 4 Prince Di Poggio (V86-8)

Marios drag : 11 Victory Streamline (V86-4)

 

Marios systemförslag:

V86-1: 2,3,4,5,7,12 (1,9)

V86-2: 4 Darling Boko (7,10)

V86-3: 1,3,6,7 (4,2)

V86-4: 2,3,9,10,11,12 (1,8)

V86-5: 2 Even’s First Boy (6,11)

V86-6: 1,3,5,6,9,12 (4,10)

V86-7: 1,3,10,11 (5,7)

V86-8: 4 Prince Di Poggio (5,9)

 

Systemet är på 3456 rader och kostar 864 kr. Tror man på 12 Bella Beluga i sjätte avdelning och singelstreckar då blir systemet på 576 rader och kostar 144 kr.

 

DD-förslaget: 4 kombination x valfri insats

DD-1: 1,3,10,11 

DD-2: 4 Prince Di Poggio

 

Vinnare/Plats spel:

Solvalla lopp 7 

Spel: 4 Darling Boko (Vinnare)

Odds: 1,85@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.37

Åby lopp 7 

Spel: 1 Odin Töll (Plats)

Odds: 1,40@Unibet

Insats: 6/10

Spelstopp: 20.48

Solvalla lopp 8 

Spel: 11 Victory Streamline (Vinnare)

Odds: 45,00@Unibet

Insats: 0,5/10

Spelstopp: 20.59

Solvalla lopp 10

Spel: 4 Prince Di Poggio (Vinnare)

Odds: 1,65@Unibet

Insats: 8/10

Spelstopp: 21.47

Lycka till! /MLipovac