Det ser ut att bli spännande lopp på Solvalla ikväll, och jag har slängt mig över varenda lopp för att hitta vinnarna.

Jag tror mig ha hittat tre spikar tills ikväll varav två roliga och en trolig.

V86-1

Bästa hästen i grunden är 10 Blue Rock. Han var struken senast på grund av hovskada, och hade han haft ett bättre spår så hade han varit en given spik, men då det finns frågetecken, så går jag på värsta motbudet 2 Avalon Spider som dessutom har ett bra läge och sägs ha utvecklat sin startsnabbhet. 3 Traveling Man var jättebra senast, men måste smyga med och spara speeden för att kunna hota. 4 Cayenne Käbb är mycket startsnabb, men formen är ett frågetecken.

V86-2

7 Brasil Boko är storfavorit, och lite väl stor för mig då han bara varit ute på distansen en gång, vann visserligen då. Jag tycker man ska gradera på m  i detta loppet.

V86-3

7 Charlie Trotter är favorit från sitt springspår. körs ikväll av form kusken Torbjön Jansson. streckar även Stig H:s häst 1 Vincent Hall som har bra läge och gått bra på distansen. Tar även med 5 New Approach som körs av Kihlström och vunnit två av två på distansen. för den som vill gradera vidare är 14 Idi ett måste att plocka med.

V86-4

 2 Val D’amour är ingen snabb häst, men en stark rackare. 3 Regent Zet galopperade senast, med ska lättas idag Trotts tuffare motstånd känns den intressant vid gradering. 4 Herbie Ås kan komma till ledningen, och då är det hästen att slå. 5 Fantastic Tooma ska laddas rejält från start. kommer nog köras rejält med förhoppning om att nå ledningen, och då den bara är streckad på 4% i nuläget känns den intressant. 6 O.P.’s Flirt kan vara med bland de tre om det löser sig. 12 Satisfied La Marc är en mycket fin häst som inte är sämre än någon i detta loppet och blir det körningen som jag tror så är han ett givet bud.

V86-5

1 Balzac Boko kommer få ett mycket bra lopp från detta läget. 2 Herbie Sisu har ett bra läge och duger bra i denna klassen. 4 Zlatan Sisu har bra form och ska med om man tar ett par stycken. 5 Rapide Du Pommeau  har lite halchans, är dock osäker av sig. 6 Quangaroo Zet är en stor häst som Redén håller väldigt högt, och körs idag av Johan Untersteiner, spets och slut?. 7 Caddie Gallant är en mycket fin häst, som har bra segerchans bara det löser sig från  från spår sju. 10 Indescribeble har form, och avslutade fruktanvärt snabbt senast. Kan vinna om det löser sig. 11 Cool Dream har kapaciteten och får Goop i sulkyn vilket man ska ha i åtanke.

V86-6

Låter sisådär på dom mest streckade, så här ska man nog plocka med så många man har råd med. men ska man nämna några så är 1 Chiquellinne garaterad en fin resa. 3 Mad Love har bra spetschans och kan leda loppet länge. 6 S.H.T Blackpearl är en fin häst som kan avsluta bra. 8 Raising Rhonda är med och gör upp om det bara hon klarar starten. Mattias Djuse i stall Nurmos tycker inte det är någon större skillnad på deras två hästar i loppet, bara det att 10 Belize Boko är streckad på 5% och 13 Abborren på 37% just nu. 12 Mylady är bra, men möter mycket bra hästar och det måste lösa sig för att det ska gå.

V86-7

5 Braås Palema lär laddas för ledningen och blir därifrån svårpasserad. 4 True Advantage är en stark rackare. 6 Noir De Cherie har god form och ska gå barfota bak. 7 Global Kitten är inte startsnabb och måste hoppas på bra fart på loppet. 8 Olivia Lavec har ett tråkigt läge, men skulle det lösa sig och man vill gradera favoriten är hon ett måste att plocka med på kupongen. 1 Quassia Lascaux är rätt startsnabb och kommer få ett bra lopp, kanske från rygg ledaren.

V86-8

1 Long Night har läget. 4 Ariel Boko avslutade bra senast och gör alltid bra lopp. 5 Going For Gold Zaz vann på ett fint sätt senast i en snabb avslutning och hoppas givetvis på hårt tempo från början, står bra inne och är en av dom som gör upp om det. 8 Truculent gillar jag skarpt och det är min första häst i loppet trotts läget, gör alltid bra lopp och möter lite enklare motstånd nu. 11 Quick Razz håller sin fina form och är nog med där framme när det ska göras upp.

Spelförslag: 1440 rader= 360 kr

1) 2

2) 5,6,7,9,11

3) 1,5,7

4) 2,3,4,5,6,12

5) 6,10

6) 1,3,6,8,9,10,12,12

7) 5

8) 8