Ikväll gästar V86 Solänget och det kan ju inte börja bättre än att vi får se världens bästa kallblod till start redan i det inledande loppet.

Jag spikar i inledningen och avslutningen av V86 omgången och hoppas på lite skrällar där emellan.

V86-1: Inleder omgången med spik på världens bästa kallblod 5 Hallsta Lotus som inte förlorat på tio månader och som vinner även ikväll oavsett position mot detta gänget.

V86-2: Favorit blir Ulf Ohlsson med 1 Rite Passion som har gått mycket bra på slutet och Ulf låter väldigt uppåt va gäller chanserna här. Jag kommer dock att gradera och väljer i förstahand att ta med 11 Cambria Hanover som  i år när hon gått felfritt inte varit sämre än tvåa. väljer dock att även strecka 5,12.

V86-3: 8 Krusen rekordsänkte senast, är favorit här och ska väl vara det, men då den blandar och ger så väljer jag att gradera med ett par stycken. 2 Ögonglöd va bra som tvåa bakom Jenny R.G senast. 4 Grei Sol som har fin fin statistik mot just dessa kallblod den möter idag. 5 Faksblixten är på förhand kanske värst emot favoriten, och J-O Persson brukar ha sina hästar i form. 6 Granli Nicolai plocka med om man väljer att gradera vidare, då den har vunnit tre av sina fyra senaste starter och var tvåa när den inte vann, dock mot sämre motstånd. 10 Lärkan är ett fint kallblod också, men väljer bort den då jag inte har råd med för många streck här.

V86-4: 1 One Way Street har fin form och jag tror den är snabb nog ut för att komma bra till, kanske till ledningen. 3 Pearl Nightmare kommer med två raka segrar och är knappt favorit.plockar även med 7,10,11 som är skrällar med bra form. 4 Mr Right är ingen tokig häst, den platsat i dom 9 senaste starterna, men  bara vunnit en utav dom, så jag väljer bort den då det känns som den har svårt att sätta nosen först.

V86-5: 5 Dead Wood är en fin fin häst som bör ha mycket bra chans om den går felfritt, men spår 5 kan ställa till det och jag väljer att dubbla med 6 Skogans Victor som har fin kapacitet och bör komma bra till från sitt springspår.

V86-6: 7 Exotic Launcher är stor favorit här, men har galopperat i 50 procent i voltstart, så graderar jag favoriten med hästarna 2,3,5,14.

V86-7: 6 Timetosaygoodbye bör ta hand om ledningen om han laddas, men då han ej är som bäst i ledningen över denna distansen bör det bli släpp och kanske en bra rygg kan vara 2 Real De Rabut som har bra läge och bör vara först fram för att överta. 10 Up Date Hoss är en mycket fin häst som ska ha mycket bra chans att vinna om det inte strular för mycket på vägen. För dom som har råd kan även plocka med 4 Zlatan Blou som gick bra senast, 5 Putte Topline som sällan gör ett dåligt lopp och 8 Frillan Filiokus, trots sitt dåliga utgångsläge.

V86-8: I avslutningen spikar jag spetsbudet 5 Go Green Pellini som jag tycker bara ska vinna detta om det inte blir för hård inledning då 7 Nero Capar också är snabb ut, men bör inte kunna ta en längd på min spik. 11 Liability är en häst som jag gillar skarpt, och som är värd att plocka med om man väljer att gradera favoriten.

Spelförslag: 0,25 x 2400 rader = 600 kr

1) 5 Hallsta Lotus

2) 1,5,11,12

3) 2,4,5,8

4) 1,3,7,10,11

5) 5,6

6) 2,3,5,7,14

7) 2,6,10

8) 5 Go Green Pellini