Romme är platsen för dagen. Fina V75-tävlingar gäller som efterrätt till att påskmat. En spik får räcka idag då jag många roliga drag som man bara inte får missa! Barfota runt om lovas av banmästaren som är mycket nöjd med att tjälen gått ur marken.

 

Jag är mellan arbetspassen idag och tvingas därför hålla ner texten, tipsen är dock minst lika genomgångna som vanligt!

 

Avd 1

Här spikar jag inte storfavoriten som alla andra. Checco Boko är bra, men orutinerad och tre hästar till måste med: Portos Amok är mycket vass och har lopp i kroppen, Come Back och Starbeck´s Macklo.

 

Avd 2

Mellby Venus ska gå barfota runt om idag och är ett spikförslag om hon vaknat på rätt sida. Hon var dock inte bra sist och jag vågar inte lämna henne ensam.

Aroma Grim går även hon utan skor och det är ett jätteplus! Out Of Question barfota runt om för första gången samt Oki On Line som är mycket speedig.

 

Avd 3

I guld garderar jag Nahar som nu har bakspår och möter många speediga hästar på en snabb bana.

True Advantage, Francais Du Gull, Caddie Comet, Bagley samt On Track Piraten.

 

Avd 4

Här blir det körning och det kan gynna bakspåren. Time Machine är bästa hästen och han ska ha kanonchans. Två till ska med i Alfas Giacamo med toppform och Super Otto i jänkarvagn och ett lopp i kroppen.

 

Avd 5

Kallbloden löser jag med två hästar. Norske gästen Eskelands Bror hyllar många och han måste med första gången med pisk. Även Mel Odin som ska gå barfota fram och det är en ruggig häst detta!

 

Avd 6

Första dubbeln är helt öppen och det är många som kan vinna. Jag har slimmat dock lappen och tar med två efter att Belgrado är struken.

Skrällen är Cloria Victis som har kanonform, ska gå barfota runt och är distansgynnad. Ted Blågul satt fast med alla krafter kvar sist och såg bra ut. Nu är det dags att slita skorna igen och jag tror han blir farlig trots spåret.

 

Avd 7

Caddie Gallant är bästa hästen och kommer att vinna om han inte hoppar. Sist förlorade han med minst möjliga marginal och det tar han igen med råge här!

 

Spelförslag: 1152 rader / 576 sek

 

  1. 4,7,10,11
  2. 3,6,11,12
  3. 3,4,6,8,9,10
  4. 1,6,9
  5. 4,14
  6. 4,11
  7. 6