Romme och Jackpot gäller för dagen och den som lyckas bli ensam vinnare kan se fram emot en trevlig kommande lågkonjuntur framöver med ett överflöd på kontot. Denna veckan blir texten kort på grund mitt ordinarie jobb, men jag ska göra mitt yttersta för att vara er behjälpliga i er jakt på rikedom och här följer mina tankar.

Lite regn är att vänta, men banan bör hålla för valfri balans tros allt!

Avd 1

Favorit är den gamle Stig H-bekantingen, Big Sky Hurricane, som numera tränas i Finland med framgång. Jag tycker han är sårbar över medeldistans och garderar med flera.

Varning för Global Offshore som nu är i full form efter skada. Hästen är snabb ut och normalt gynnad av distansen – bra chans. Full form även på Aristocat Boko som flög fram sist, måste med. Övriga streck är Narold Vox, Overtaker By Sib, B.B.S Mandarino och Caliber T.T

Avd 2

I stonas korta E3-finaler finner vi nästa stora favorit i italienskan Spring Kronos. Hon imponerade i sitt kval, men det finns anledning att gardera.

Hästen är, som alla 3-åringar orutinerad, men framförallt kommer värsta motståndaren Sochong att köras barfota! Hästen är mycket kapabel och det är min vinnare. Bonusstrecken för min del blir Diamond River och Sheava Vik som båda gick bra i sina kval.

Avd 3

Veckans bästa spik blir Occhione Jet för min del. Hästen var mitt drag i Hugo Åbergs och var knappt slagen i mål efter diskningen av vinnaren. Mycket enklare nu och startar från perfekt läge!

Avd 4

Min roligaste vinnare i omgången startar här och heter Imset. Hästen blir bara bättre och bättre i regi Aikio och jag tycker han är värd chansen som chansspik denna veckan!

Avd 5

Klass I är ett riktigt getingbo och det krävs många steck. Den jag tror mest på är Lucky Luke Zenz. Hästen ska gå barfota runt om och med jänkarvagn vilket är optimalt – hästen att slå!

Vidare vill jag framhålla Nearly Nine Feet som är på gång, Dixie Exclusive som gått mycket bra för Johan och Bubo Boko som imponerade sist och vann trots en hård öppning. På min lapp får dock fler plats och det är: Ninepoints Ariel, Paparazzi M, Big Ben och mitt miljondrag Mystery Love som jag fått fin info på!

Avd 6

I herrklassen för treåringarna kommer det att bli rivigt värre. Al Dente, kungen så här långt, kommer att tas emot från början av Björn Goop och Buddah. Det ger en liten öppning för favoritfall och jag ska ta den med min nya favorit häst – Emmett Brown!

Emmett ser i mina ögon ut som något utöver det vanliga. Hästen bara glider över banan i mycket vägvinnande stil och det kommer att bli en kanon var det lider – samma mina ord! Tre hästar räcker för mig!

Avd 7

Avslutningen löser jag på två hästar. Mind Your Face är klar etta efter sina mycket fina insatser på slutet. Storskrällen är tvärspeediga Twigs Voice som kommer att få ett perfekt lopp invändigt från sitt fina läge!

Spelförslag: 1344 rader / 672 sek

1. 1,3,6,8,9,10,12
2. 2,4,6,9
3. 2
4. 9
5. 1,3,4,5,6,9,10,12
6. 1,2,3
7. 1,4