Hej alla! Tyvärr fick jag hastigt ställa in förra veckans tips då jag ofrivilligt blev kvar en dag extra när jag var på resande fot. Jag ska försöka ta igen detta nu och presenterar här mina tips till dagens omgång, en omgång som ser rätt favoritbetonad ut. Jag ska dock syna ett par av favoriterna och hoppas på en fin slant till slut om allt går i lås.

Vädret ser ut att bli bra och Jägers banan burkar tåla mycket regn så allt regnande i veckan ska inte oroa.

Avd 1

Här tycker jag att Panne De Moteur har en mycket fin uppgift på pappret. Hästen var åter mycket fin senast och vann lätt med krafter kvar. Nu ligger vägen till spets öppen och jag ser ingen som ska kunna sätta upp tempot i dödens. Spets och slut.

Avd 2

Här tycker jag det ser mycket öppet ut och i stort sätt vem som kan vinna. Jag väljer att spela hela tio hästar och höjer några lite extra.

Västerbo My Life är en intressant häst som kommer med fint rykte till Sverige. Hästen kan mycket och blir han inte hängande från sitt sjundespår ska han räknas tidigt. Let It Happend är nästa måstehäst i loppet. Denne talangfulla travare har tagits lugnt länge och ska nu laddas för fullt på V75. Barfota runt om och med god spetschans ska han högt upp på lappen. Skrällarna tycker jag är Cosmos Limburgia och Radieuxs om båda har bakspår, men mycket hög kapacitet! Vidare streckar jag 2,4,5,8,9

Avd 3

Jag spikar vidare och denna gången en häst från formstallet Robert Bergh. Laurier Dag må ha hoppat senast, men som hästen gick efter galoppen går det inte att göra annat än att spika. Hästen såg mycket mycket fin ut sist och är huvudet högre än övriga här.

Avd 4

Här är Handsome Night favorit efter sin fina insats senast. Det är inte fel att höja hästen, men han är lite ojämn och jag måste därför gardera.

Fran G har jag tjatat om länge och han står på tur för att vinna på V75. Senast vann han i bländande stil, om än i lite enklare motstånd, men sättet han gjorde det på var vasst. Han kan öppna snabbt och kommer att få en fin resa. Trust Launcher är nästa måstehäst i loppet. Han har hysterisk form för dagen, precis som hela stallet och trots att han står hårt inne ska han räknas. Västerboonthenews gillar jag skarpt och han är draget i loppet. Han fick utstå allt för hårt tryck i spets senast och kroknade, men normalt är det en häst som tål tuffa upplägg och han är inte borta här. Sist med går Nimbus C.D som denna gången får attackera bakifrån. Hästen är tvärspeedig och får han en ryggresa blir han giftig upploppet ner.

Avd 5

I långloppet sprider jag mina streck över alla tre volterna och måste säga att Jägers verkligen lyckats med denna proportion. Loppet är ruskigt jämnt, men jag har valt fyra hästar som jag tycker utmärker sig lite extra.

M.T Guti har sett fin ut i sin nya regi och kommer närmast från seger. Hästen ser ut att få spets till skänkts och därifrån blir han inte att leka med. På mellanvolten tycker jag att Embassy Photo och Pablo America är självklara. Båda hästarna trivs ypperligt över den långa distansen och har full form. Från bakspår går kapable Udo´s Oiler med, Han kommer från vila, men tränar starkt och är en riktig tuffing när han funkar – given!

Avd 6

I första dubbelavdelningen tycker jag att det räcker med två hästar: Den i spets och den som är den bästa avslutaren.

Pojke Kronos var åter sitt rätta jag senast när han var tvåa på en topptid. Han har hela tiden tampats mot de bästa i kullen och har en hårdhet som många andra saknar. Jag tror han håller spets och därifrån är han hästen att slå. Kaka startar nu med ett vettigt spår och har form för vinst i ett gäng som detta. Hästen har brottats med många svåra utgångslägen, men gjort det bra ändå på slutet. Nu har han startsnabba ryggar och kommer att få ett fint lopp!

Avd 7

Dagens riktiga höjdpunkt avrundar V75-spelet – C.L Mûllers Memorial med 500 000 till vinnare. Det är ett läckert lopp som jag väljer att lösa på fyra streck.¨

Commander Crowe och Jägersro är en sällan skådad kombination. Hästen har grym segerprocent på banan och kommer nu att gå barfota runt om efter några starter med plastade hovar. Jag tycker hästen är given etta i loppet trots bakspåret. Yarrah Boko är lika klar tvåa i mina ögon. Hästen gjorde en strong insats sist och höll mycket bra i spets. Nu finns risken att han blir över från start, men kommer han bara ut är han med på målfotot. Bakom de två favoriterna vill jag ha med Caballion, som äntligen fungerade sist och vann lätt, samt New Line som är stark som få och blir lite bortglömd här.

Spelförslag: 1920 rader / 960 sek

1. 5
2. 1,2,4,5,6,7,8,9,10,12
3. 3
4. 1,3,4,5,11,12
5. 5,8,12,13
6. 2,9
7. 1,6,7,9