Det har varit stolpe ut för min del ett par veckor nu, men det verkar som att det är på väg att vända då mina småspel i veckan genererat fina pengar. Håller det i sig över dagens omgång ser det ut att kunna generera mycket pengar då omgången inte ser helt enkel ut. Jag har ett par riktigt roliga idéer och tänker ta betalt för dessa nu!

Fint väder väntas och med det valfri balans!

Avd 1

Eketorpets Tess är en ganska stor favorit idag och det är med viss tvekan jag köper det. Hästen har visserligen varit mycket fin länge och har visat sig klara av att möta hingstar, men nu vankas svar invändigt och det är några riktigt tuffa herrar emot!

Rafolo kommer med mycket fint rykte från Norge. Hästen kommer att laddas för spets och sedan köras där om han inte blir överfallen. Det borgar för en hård öppning, men det ska han klara och hästen är given. Även Royal Fighter är given trots att han var dålig sist. Tränaren var självkritisk efter den starten och borde strukit. Nu tränar han mycket bra igen och det blir någon form av barfotabalans! Jag gillar även Prince Di Poggio skarpt och han visade sist att han hör hemma i de högre klasserna. Nu är spåret dåligt, men hästen är stark som få och går det fort där framme bjuds hästen in i matchen. Jag streckar även Overtaker By Sib som tränar mycket bra och satt fast sist och Call Me Hanover som har perfekt läge.

Avd 2

Här ska jag ta revansch med Gigant Proud som denna gången har bättre läge än sist jag spikade. Hästen är snabb ut och kommer att få ett fint lopp härifrån. Barfota runt om och toppenbra träning bäddar för mycket bra insats nu. Favoriten, Roto, är i mina ögon en sprinter och hästen har stannat till gånger när han körs i spets och det gillar jag inte – schas!

Avd 3

I guld ska Bon Frecia ha fin chans från perfekt läge. Hästen vinner dock inte ihjäl sig och jag vågar inte spika.

Nothing But Class ska åter gå barfota runt om och det är en klar plusindikator. Han kan dessutom öppna rejält vilket borgar för en fin resa – given. Även Occhione Jet är given. Hästen är normalt bäst i loppet, men har varit lite ojämn och från bakspår blir han lite utelämnad till vargarna – kan vinna ändå! Mitt drag är Amore Rapide som besitter en ruskig speed när han får rätt resa. Han har varit nära att vinna många gånger, men då blivit avslagen efter att ha körts för tidigt. Nu står han med perfekt läge och kan vänta med speeden tills 400 kvar och då blir han mycket farlig!

Avd 4

Här ser det ut att som att ingen är riktigt chanslös och det är mycket svårtippat i mina ögon. Jag streckar för min del nio hästar och hoppas det räcker.

Bonito Hornline är min förstahäst. Han har utvecklats fint för Jocke Lövgren och blir bra bättre och bättre. Nu har han ett fint smygläge och ska har en betydligt bättre chans än vad strecken visar! Jag gillar även Merlin skarpt. Det är en hårding som jag tycker ska ha bra chans även om han skulle få dödens. Untersteiners båda hästar är även de givna i Gantab Håleryd och Photoboy. Den sistnämnde har visat mest hittills, men Gantab ska eventuellt testas barfota och det blir mycket intressant! Vidare ska M.T Cash med, Skymaster verkar vara på väg uppåt, Felix V.M med två av två barfota runt om, Supermede som lugnat ner sig i ryggar och Ritzo som alltid gör bar lopp.

Avd 5

Här går jag kort med två hästar. Båda har mycket inombords och kommer från finfina insatser.

Corinne Af Solnäs håller Untersteiner högt och hon var lysande sist även om hon var en bit efter i mål. Målet är att leda runt om det ser jag som troligt från springspåret. Även Hedwig ser ut att vara något lite utöver det vanliga. Hästen testades utan framskor sist och vann lätt från dödens. Enda orosmomentet är starten, men håller hon sig på benen är hon med på målfotot.

Avd 6

Här spikar jag Frozen utan att tveka det minsta. Hästen är ett unikum och i mina ögon hur bra som helst. Efter två strykningar har risken att hästen blir fast invändigt från sitt innerspår minskat markant och jag ser inte hur han ska bli instängd. Bara sjukdom emot!

Avd 7

Jag avslutar med att streckar fyra hästar i stoeliten och tycker det räcker långt.

Your Highness är mitt förstastreck då hon normalt är bästa hästen. Hon gillar distansen och ska nu återgå till vanlig vagn då hon inte var helt styrbar i jänkarvagan sist – bra chans! Radysin America är även det en kanon som är given på lappen. Sist fick hon ett tufft lopp och gjorde det bra trots att det visade sig att hon var sjuk. Nu har hon fint läge och är given. Photo Princess är tuff nog att vinna ett lopp som detta, men är osäker och därmed får stå tillbaka lite i tipset. Bra sist i gulddebuten! Sist med går Youana som är ruskigt kapabel, men lite ojämn. Nu blir det eventuellt någon form av barfotakörning och det brukar göra många meter för denna speediga häst.

Spelförslag: 1728 rader / 864 sek

1. 1,2,3,4,5,11
2. 3
3. 1,3,6,10
4. 23,4,5,6,7,8,9,11,12
5. 2,7
6. 1
7. 6,7,9,11