Hej vänner! Lite nyttigheter från Halmstad och veckans V75-omgång. Vi har haft våra öron och ögon på vid gavel och här kommer det viktigaste direkt från vår kontakt från banan.

Halmstadsbanan har varit finare än finast de här dagarna man kört topptrav och det verkar som att den är lika fin idag. Håller sig regnet borta så finns det inga konstigheter att snurra in på – valfri balans och inga extra upploppsspår!

Avd 1

Favoriten All American Candy lämnar vi åt vargarna då det är en utpräglad sprinter och streckar fyra djur som verkligen står på tur.

For Candy har vi följt sedan föltiden och han blir successivt bättre och bättre. Han gillar förutsättningarna där det ser ut att bli tufft tempo. Han har slagit bättre hästar än de han möter här. Indiscribable kommer även han mer och mer men har inte haft rätt flyt på slutet. Hästen kommer att vinna när som han stolpe in. L.J´S Buv är ruggig ut och Hans G ska köra i spets. Sist var han smällfin och ska räknas. Delying the Game är miljondraget. Hästen står tufft på det, men har visat mer kvaliteter än strecken visat.

Avd 2

Perfect Power är en av våra tre sikar i omgången. Hästen har två raka in mycket rejäl stil och han visar det lilla extra. Vi räknar med att han kommer före värsta motbudet från start och det baserar vi hela upplägget på.

Avd 3

Här ska man väl normalt spika Caballion, men vi vågar helt enkelt inte.

Caballion är nog en av de kapablaste hästarna i landet, men också den mest ojämna. Han är självklar på alla lappar, men vi tar många till. Caddie Comet visade riktiga takter på försöket på Sweden Cup och som han öppnade! Från spets ska han räknas. Monster Drive gör andra starten för Svanen och det är då hästarna går som bäst – tänk på det! Yeild Boko har verkligen hittat en formtopp och från perfekt läge ska han räknas. O´Grady ska man rycka framskorna på och han är bra! Nick Nock är miljondraget och tillsammans med 3,4,11 är det heltäckt.

Avd 4

Här går vi på en häst från ett verkligt formstall. Diplomat Sund har vaknat till ordentligt hos Ola Samuelsson och hans hästar går som tåget för dagen. Vi tycker det är en eller alla här och väljer det första.

Avd 5

Vången Cup för lärlingar är nästa lopp. Som vanligt finns det fler saker att hålla reda på när lärlingarna är ute och kubbas.

Sobel Goldie gillar vi och hästen går ner i klass här. Hon är bra bakifrån och blir första häst. Citrin är vårt andra drag och som hästen såg ut sist måste hon ha bra chans här. Hon är mycket snabb och kommer luckan blir det åka av. Wiss Shadow gick barfota runt om sist för första gången och det gav en extra växel. Hon är bäst bakifrån och ska räknas. Delmonica Sund är osäker, men kapabel och måste med på lappen.

Avd 6

Här kommer vårt bästa spikförslag i omgången. Vi löser ett till synes omöjligt lopp men en häst och det känns kanon.

Montgomery Gel gjorde ett fantastiskt bra lopp sist som tvåa och såg hur bra ut som häst. Den tidigare så tröge hästen har växlat upp och barfota runt om var ett klart plus. Samma nu. Distans och läge är bra och han ska ha mycket bra häst.

Avd 7

True Advantage är klar förtahäst och det är klokt. Hon kommer dock att få gå utvändigt och även på Montgomery Hill över sig så körning tycker vi bäddar för gardering.

Vi tar med Hard Cider, Harry Haythow, Don´t Wear P.J´s och Indigo Broline.

Spelförslag: 864 rader / 432 sek

1. 1,4,6,9
2. 6
3. 2,3,4,5,6,7,8,10,11
4. 4
5. 4,9,10,11
6. 4
7. 5,6,8,10,11,12