Hoppas det var några av er läsare som tog rygg på mig i går och därmed kunde hämta ut hela 37 000 kronor! Det var väl inte supernära sjuorna, men tipsformen är i topp och jag ska försöka förmedla mina tankar om dagens extra V75:a nedan. Jag är dock på resande fot och kommer därför att tvingas komprimera textmassan idag.

Banan var tung igår och det kan nog bli liknande förutsättningar även idag. Ingen vann från spets igår och hörda öppningar är något som man ska passa sig för om man vill vinna!

Spikarna:

Jag spikar bara en häst idag och det är Velvet Girl i stoloppet! Hästen har sett helt okörd ut i mål på slutet och trots att hon inte brukats fullt ut har hon vunnit plättlätt. Jorma upp i jollen idag och det ser ut som en toppchans!

För er som vill ha fler spikar så är det nog så enkelt att Nuncio bara vinner. Optimal balans igen och hästar som han slår nio gånger av tio emot. Han visade sig dock dödlig sist och jag är ute efter de stora pengarna så jag garderar.

Skrällarna:

I inledningen är Readly Express jättefavorit och det är nog rätt i grunden. Jag tycker dock att han ska garderas då distansen är i kortaste laget för denne demonstarke gynnare. Jag vill varna för Flash Håleryd som ska testas barfota runt om och med två strukna i loppet är det läge för bakspårshästarna.

Vidare ska Quota räkans i andra avdelningen, som helt saknar stjärnor. Hästen fick öppna i 08-fart första halvvarvet sist och höll trots det kanon på ny balans!

I Breeders för fyraårsstona måste Trinity Zet och Twins Zindy med. Båda avslutade enormt förbättrar i sina kval och betalar mycket bra idag.

I Breeders för de treåriga stona är det flera roliga balansändringar. Princess Face, Pacithea Face och Treasure Kronos testas alla på barfotabalans och jag streckar dessa.

Spelförslag: 2160 rader / 1080 sek

1. 3,4,9,10,11
2. 2,3,5,10
3. 6,9,12
4. 6,14,15
5. 2,4,5
6. 10
7. 4,5,6,9