44 miljoner till en ensam vinnare! Sug på det en stund, och läs sen vidare här och få den hjälpen ni behöver till ett framtida liv i lyx! Jag spelar tufft idag i förhoppning på stora pengar och får hjälp av dåligt väder, något som brukar ställa till det för oss tippare.

Valfri balans borde funka säger banmästaren, men det kommer att bli lite kletigt och det kan räcka för att några stora favoriter ska få problem – det ska jag utnyttja!

Avd 1

Här startar en stor favorit i Time Machine, en oerhört kapabel häst som dock är ojämn och i mina ögon inte gynnad av kladdig bana – gardering given!

Jag bara måste ha med två riktiga tuffingar i Narold Vox och Candor Hall. Båda har dåliga lägen, men är gynnade av distansen och inte kräsna vad gäller banunderlag. Givna på min lapp båda två. Jag betalar även för Overtaker By Sib som även han är osäker, men kuslig när han funkar och Johan är mycket nöjd med träningen vilket gör mig sugen!

Avd 2

Här spikar jag och det är med hjälp av detta ställningstagande som jag kommer skilja ut mig från mängden! Zenit Brick är en häst som är spikrakt på väg uppåt. Jorma gillar hästen skarpt och idag kommer han att testas med lättare balans. Loppet håller ingen högre klass och hästen ska ha kanonchans till ett kanonodds!

Avd 3

Gulddivisionen är ett riktigt getingbo där favoriten Oasis Bi står bra till, men var dålig sist och nu återkommer efter vila. Gardering är ett måste och jag streckar fem djur här!

Den som jag tycker har bäst chans är Digital Ink. Hästen har körts passivt länge efter en formsvacka, men ser mycket fin ut för dagen och nu kommer man att köra tuffare – given! Chelsea Boko är även han på väg tillbaka efter frånvaro. Han är mycket kapabel och med två lopp i kroppen tycker jag han är segermogen från fint läge. Sanity och Rocky Winner får även de plats på min lapp. Båda har ett lopp i innanför västen och borde gått framåt i riktning mot toppform!

Avd 4

Nästa spik på tur är Dencos Nemo Kilab, en häst som jag blev imponerad av senast. Hästen verkar vara i en rejäl utvecklingsfas och verkar inte ha några direkta svagheter. Distansen är gynnsam denna gången och när värsta motbudet, Panoramic, ska gå med bakskor tycker jag att vägen ligger öppen för Veijos häst!

Avd 5

Stig H:s lärlingslopp följer härnäst och det är inget lättlöst lopp i min ögon. Favoriten, Rittmo Di Poggio, tror jag inte kan svara spets och det öppnar upp loppet helt! Sju hästar blir det för min del!

Pipsqueak vill jag varna mycket kraftigt för. Hästen är sånär som ospelad och det är löjligt i mina ögon. Hästen är snabb ut och såg mycket fin ut i rygg ledaren sist i en mycket snabb avslutning – stormvarning! Lasken Palema är även han given på min lapp.Hästen blir stadigt bättre och vinner på V75 när som helst. Light Brodde är ett kul drag. Han ska lättas ordentligt i balansen vilket kan ge oanade effekter på denna lite tröga häst. Lightning Photo är även han given, snabb och travsäker duger långt i lopp som dessa. Chip Dealer är enda strecket på tillägg, men är tuff nog att runda ett fält när han är i form. Sist med går Pat Poker Zenz som är bättre än raden och har en duktig kusk!

Avd 6

I första dubbelavdelningen står det mellan tre hästar i mina ögon. Bästa hästen är Montdore som varit mycket vass i regi Bergh. Han är dock mer stark än snabb och mina två motdrag kan blir obehagliga för favoriten upploppet ner!

Sonata Ås är snabb ut och kommer att få en fin resa. Hon ska lättas i balansen och stallet har siktat mot detta loppet länge – varning! Diego M. Boko har en hysterisk form för dagen och ska nu gå barfota runt om. Jag tror det kan vara tungan på vågen och han är given på min lapp trots trist läge!

Avd 7

Avslutningen är inte någon enkel historia och jag känner att fyra streck är ett minimum. De fyra jag spelar är dock:

Send In The Clown som sällan får det erkännandet han faktiskt förtjänar. Han gör sällan dåliga lopp och har nu ett perfekt läge – given! Coldtown är bästa hästen, men har ett trist spår. Han går dock bra bakifrån och slipper han göra allt jobb själv kommer han att vara med på målfotot. High Stage är mycket bra och helt bortglömd nu. Han har ett perfekt smygläge och räknas här! Sist in är mitt miljondrag – Reina La Caballo. Hästen visade i fjol enorma resurser och vann många lopp den tuffa vägen. I år har det varit mycket problem och han har aldrig kommit upp i normal standard. Sist var han dock vass och fjolårsformen verkar vara på antågande. Jag blir inte förvånad om hästen står som segrare i en inte allt för tuff bronsdivision!

Spelförslag: 1680 Rader / 840 sek

1. 2,3,8,12
2. 9
3. 3,5,9,10,12
4. 4
5. 1,3,4,5,9,10,13
6. 3,4,8
7. 2,7,9,10