Hej travvänner! Så var det äntligen lördag på nytt och med det fina möjligheter till ett liv i rikedom och överflöd! V75-cirkusen har dragit till Bollnäs idag och det är en bana som vi brukar ha bra utdelning på.

Det är sommartrav med allt vad det innebär. Barfotakörning, fint väder och toppsport. Vi tycker oss ha tre bra spikförslag och slår ner tre av dem på lilla och två på stora.

Avd 1

Ja, vad ska man säga! Åke vinner med allt. Åke spikar sig själv på allt. Och hur vi än fantiserar så kommer vi inte fram till hur Merger Blue Chip ska kunna torska – trist med sant – spik!

Avd 2

Här startar en fin häst som inte vinner ihjäl sig, men kommer mer och mer i You Two. Hästen ska troligtvis gå barfota runt om på nytt och det gjorde honom lättare i travet sist och han blir förstahäst här.

Pasco Frontline har vaknat till på slutet och sist såg han riktigt fin ut vi seger. Nu har han perfekt läge och detta är en häst som Johansson snackat gott om länge – håll i hatten! Needlefish var riktigt vass sist och vann på en fin tid. Nu står han med fint smygläge och ska räknas med bra chans. Star Brodde är stark som få och har fint läge, ska räknas med chans om det blir bra tempo. Zic Zac Life är en häst i vadande och vinner när som helst. Kajsa kör och det har hon gjort bra på slutet. Kimono Pearl är en häst som vi normalt håller högt, men sist var hon inte så fin. Hästen var knöligare än vanligt i värmningen och hoppade bort sig direkt – bättring krävs. Miljondraget är Montana Vox som man inte kan beskylla för att vara en vinstmaskin, men springa kan hon. Hon har fint läge och bra kusk – Varning!

Avd 3

I guld snackar alla om matchen mellan Monster Drive och Beanie M.M. Det kommer att bli en härlig öppning i våldsamt tempo – detta kan bädda för fler.

Förutom storfavoriterna så tar vi även med Nahar. Hästen gick med skor sist och var inte bra. Bergh meddelar barfota runt igen och lovar en kanoninsats! Vi tycker oss ha plats för två spurtkanoner till och båda ger finfin utdelning. Frillan Filiokus och Year In Review är båda snabbare än ljuset när de får sina lopp och vad gäller Lennartssons häst så verkar stallformen äntligen släppt till!

Avd 4

Precis som i första loppet så kan vi inte med den bästa av viljor hitta ett sätt att fälla omgångens största favorit. Hallsta Lotus må komma från en förlust, men nu dröjer det minst tio lopp till innan det inträffar och detta är nog årets bästa spik!

Avd 5

I treåringsloppet för ston sticker en viss Herr Svanstedt ut med La Contessa. Vi är inte säkra på hur hon öppnar från springspåret och det finns många småvassa motståndare emot så vi garderar.

La Contessa har gått barfota runt om i sina två senaste lopp och gjort det klart bra. Hennes startsnabbbet är dock i dunkel så risken finns att hon kan bli hängande från början. Jenna E. Gillar vi. Det är en fin häst som startar från fint läge. Viss spetschans föreligger. Plum Wise As håller vi som bästa spelvärdet i loppet. Hästen hade vi fått info om inför debuten för Nurmos, men då var hästen inte frisk. Nu tränar hästen mycket förbättrat och kommer från ett stall i kanonform. Frotuna Sund gjorde en strong insats sist efter galopp och fick pengar i ett hårt lopp. Håller hon sig på benen ska hon räknas här. Hankypanky Pegan håller Bergh ganska högt och stallrapporterna är positiva. Startspåret kan dock bli knepigt då hästen inte är helt att lita på. Vi fyller på med några jämna springare som inte har läget på sin sida, men väl god form: Rowena Ravenclaw som Stig H tycker tränar förbättrat, Qvinette som kommer med två raka i fin stil och Chocolatque som gynnas av körspö och har goda vitssord med sig från Norge.

Avd 6

Här går vi kort på stora lappen och spikar på lilla.

Vi tror stenhårt på Montgomery Gel som verkar hittat en handfull nya växlar på slutet. Nu kan det bli lite sämre tempo än sist så vi tar med den enda motbudet i loppet – Mugger M.M. Mugger står med spetsläge och biter ifrån sig som bäst därifrån. Får han fuska bort ett halvvarv kan han bli svår att nå!

Avd 7

Här kommer det att gå undan och tempot ser ut att bli uppskruvar hela vägen – vi garderar.

Francais Du Gull ska gå barfota runt om och laddas för full mot spets. Väl där kommer han att vara hästen att slå. Parkin ser ut att få dödens och även om han kunde vinna därifrån sist så blir det inte samma lugna gata och det kommer att krävas än mer för att vinna – hästen har det i sig, men det ryktas om skor bak! Mellby Sambuca säger Åke ska var i full form och han ska ha kanonchans – bara att ta med! Bagley har äntligen ett fint smygläge och kan vara den som får klart bästa loppet härifrån – pass upp! Vi plockar med två tokdrag som verkligen kommer att gynnas vid överpace. Lotus Elan har superform precis som Victory Hill som är härdad i gulddivisionen tidigare!

Lilla systemet: 700 Rader / 350 Sek

1. 5
2. 1,2,3,5,7,8,10
3. 3,4,8,9,12
4. 7
5. 1,2,3,4,7
6. 10
7. 1,4,6,11

Stora systemet: 3360 Rader / 1680 Sek

1. 5
2. 1,2,3,5,7,8,10
3. 3,4,8,9,12
4. 7
5. 1,2,3,4,7,8,10,12
6. 1,10
7. 1,4,6,8,11,12