Extra jobb i helgen gör att tipsen utebli i normal tappning denna omgång. Några tankar ska vi dock skicka med som kanske vägleder er en aning i V75-djungeln.

Jägersro har Sveriges bästa bana och den ser ut att bli kanonfin till morgondagen. Det går att köra med valfri balans även om den kan vara lite blåsigt och kallt för de aktiva.

Inledningen ser ut att bli tuff för favoriten som ska bli mottagen med varma servetter av Kaffir Face och Ludde. Det bäddar för skräll och vi vill varna för Covington Ås som gjort det strålande på slutet och New Line som sett grym ut på slutet. Voodoo Hornline såg fin ut sist och för er som letar miljoner kan det vara ett kul streck.

Guld ser ut att så mellan startspåret och Maharajah. Vi tyckte hästen såg bländande ut i sin avslutning sist och han kommer att vinna om han hittar ut i banan. Annars ska Local Conch, Copper Beech och Classic Grand Cru med.

Stoeliten är fullt med kanoner och det ser ut att bli ett rivigt lopp. Merger Blue Chip är vår klara vinnare då storfavoriten Mathilde Tröjborg ska gå med skor och Royale De Crepon ska smygas i sin första start för Lindgren. Draget är Nursery Rhyme som var fin i sin debut för Stefan Persson.

Torgil är omgångens bästa vinnare och den är en solklar spik. Vi spikar även Nanuk Djuhm som har lopp i kroppen dessutom ska gå barfota runt om denna gång. Hästen är klart bäst så och spåret är helt ok!