v75Spelsajten RaceBets har infört V75 Special för att ge något extra till sina svenska medlemmar. Spela på fasta odds på alla lördagslopp från V75 så belönas du med ett gratisspel värt 100 kronor. (Du måste ha satsat minst 100 kronor för att få någon gratisspel.) Ditt gratisspel är inte knutet till V75-loppen utan du kan använda det på vilket spel som helst hos RaceBets. Viktigt att tänka på är att endast nettovinsten betalas ut när man vinner något på sitt gratisspel.

RaceBets är en internationell spelsajt som erbjuder spel på häst- och hundlopp runt om i världen. Det är ursprungligen en tyskspråkig sajt, men nuförtiden finns den tillgänglig på många olika språk, inklusive svenska. RaceBets har spellicens från både Tyskland och Malta och kan erbjuda skattefria vinster för svenska spelare. Bakom RaceBets står bland annat German Racing, den officiella organisationen för galoppsporten i Tyskland.

Spelutbudet hos RaceBets är både stort och varierat, och här finns en hel del svenska, norska och finska lopp att spela på för den som föredrar att satsa sina pengar på nordiska lopp. Vill man blicka lite längre ut i världen kan man till exempel spela på de stora och välkända evenemang som kommer att äga rum i Storbritannien nu i maj och juni, såsom 2000 Guineas, 1000 Guineas, Duke of York Stakes, Epsom Oaks, Epsom Derby, Coronation Cup och förstås Royal Ascot.

Slagen med en noslängd

För alla som är intresserade av hästlopp vill vi även tipsa om att RaceBets för närvarande kör kampanjen ”Slagen med en noslängd”. Om din häst förlorar med en noslängd får du din satsning tillbaka istället för att förlora den. Återbetalningen sker i form av bonuspengar, och du kan få upp till 250 kronor per lopp. Erbjudandet gäller endast dagens loppmarknader, och bara för singelspel och fasta odds.