Nu börjar julen närma sig och med det även stressen och bristen på tid att sitta framför datorn. Det ger för handen att denna extra V75-omgång inte kommer att analyseras ner från spelaspels sida. Vi kommer dock att återkomma med lördagens omgång i samma anda som vanligt. Vi är dock inte sämre än att vi vill bjuda våra trogna läsare (och naturligt nya också) på några förtida julklappar i form av våra miljondrag. Så spetsa öronen (eller ögonen rättare sagt) för här kommer dem:

Avd 1

All Of My Life. Gjorde en makalös insats sist då hon från dödens krossade ledaren och fortsatte i samma enorma temp tills straxt innan mål. Hon landade på en låg 14-tid över medeldistans och från innespår hade hon gått runt 13.5. Kommer hon till ledningen här så får övriga hålla i hatten – fem procent.

Avd 2

Rocket Power. Comebackade sist och fick ett lugnt lopp. Spurtade dock mycket vasst och såg jättefin ut. Hästen gjorde några riktigt fina lopp för Untersteiner i våras och han har mycket hög kapacitet – 14 procent.

Avd 4

Lady Joy Mclin. Har suttit fast två gånger i rad, men sett mycket fin ut. Vi har varnat för henne innan men denna gång känns det än mer befogat då hon står med bra läge då övriga från tillägg är tröga ut – tio procent.

Avd 5

Klena favoriter och våra drag är bra.

First Fabery. Startsnabb med spetsgaranti. Trots att han vilat så kommer han att få ett bra lopp och han har kapacitet att slå detta gäng – 13 procent.
Lucky Moment. Avgjorde sist trots att han harvat i stort sett hela loppet i tredjespår. Stark och gynnad av startspåret då han inte är så kvick ut, stormvarning – 13 procent likaså.

Avd 6

Veckans klaraste! Knockout Rose. Kanon med lopp i kroppen. Vinner från alla positioner.

Avd 7

Dig For Dollars. Gjorde en makalös insats för två starter sedan då han körde för spets i 700 meter utan att få den. Satte sig sedan i dödens och gick ifrån till en säker seger. Mycket imponerande och han kan eventuellt hålla upp spetsen här och då blir han mycket svårslagen.

Skulle det bli körning mellan favoriten (Earl Tilly) och Dollars så bäddar det för spurtfantomen Oder By Fax. Han spurtar alltid vasst och är bara streckad på elva procent här.

God Jul tillönskas alla våra läsare.

Med vänlig hälsning: Spelaspel.se