Hej vänner! Även om systemspelet åkte på en propp när vår spik, I´m Alone Face, ströks innan start sist så gick Thomas vinnarspel desto bättre. 18 gånger pengarna blev det för de trogna som spelade och det är bara att ta rygg på en formtoppad tipsexpert.

Veckans V75-analys kommer att se något annorlunda ut pga av att jag är iväg från fredag till söndag. Jag kommer istället att ge er mina drag i en enklare utgåva redan nu på torsdagen och lämnar er allena till att göra systemen utifrån dessa.

Ingen Open stretch eller vinklad vinge på Mantorp så det är en riktigt klassisk finalomgång. Vädret ser ut att stanna vid någon minusgrad och det ska inte innebära några problem med banan om SMHI håller vad man lovar.

Avd 1

Einar Celeber ser ut att bli favorit, men kommer att få lita på turen från innern. Revenue J:r och Pandora för upp om spets med fördel den sistnämnde. Vårt drag i loppet! Tänk även på att Redford Tuna kördes passivt sist med tanke på detta lopp och är bortglömd här.

Avd 2

Tjacke Gold var moralisk vinnare sist och har formen på topp liksom läget. Olympic Athen gick bra sist trots opassande bana. Bättre förutsättningar nu och given. Hod är loppets rysare. Såg smällfin ut sist som fastlåst och han kan öppna så pass upp! Korok och Tamil Image är bäst från bakspår.

Avd 3

Crown Kemp har på nytt bra läge och inga startsnabba invändigt. Fin vinstchans och spikförslag. Vid gardering så satt Andaloux fast med rubbet sist och hade vunnit med fritt.

Avd 4

Vår nya favorit kommer på nytt till start. Lovely Lidob gjorde som vi trodde sist och vann lätt. Har på nytt bra chans här – mer respekt från motståndarna kan ge gratisspets. Lill Egon var mycket fin sist och garderar ni ska han med liksom Staro Camp David som visat uppåtform en längre tid.

Avd 5

Finnen är lurig värre på Kan Du Candy som vi inte fick något riktigt bra svar av sist då hon fick allt kört i halsen. Men något konstigt är det när Lähdekorpi tror på chans från tillägg på korta häcken – pass upp! Follow Me Ås gjorde comeback efter lång vila sist och såg fin ut som fastlåst. Hästen såg ut som en ”nästagångare” då och ska med.

Avd 6

Här luktar det körning från start. Lill-Goopen är spetsfavorit, men ”Rulle” Blomqvist har deklarerat att detta är hans sista lopp på V75 så vill han bli ihågkommen så kommer han inte att krypa ner i någon rygg. Björns häst blir lätt het om han laddas från början och han har vikit ner sig de gångerna! Rocket Power och Teaser Elegance profiterar på tempot och kommer till slut.

Avd 7

Här kommer Superior As att göra allt för att hålla Orso utvändigt sig och det kan på nytt bli hård körning. Degiorgi lovar att hans häst inte släpper Orso förbi sig om han tar spets så gardering är nog att föredra. Boytoy kommer att vara förbättrad denna gång och Cash Winning Vita är en kanon.

Lycka Till!