Favoriterna radade upp sig under dagens V75-tävlingar på Bergsåker, vilket gör att fem rätt inte gav någon utdelning. V75-spelare får i stället sikta in sig på kommande lördags V75-jackpot på Halmstadtravet, då en ensam vinnare kan få 39 miljoner kronor.

Veckan som kommer är Halmstad i fokus i travsverige. Sprintermästarmeeting med högklassig travsport i dagarna tre; Sprintermästaren med V65 torsdagen den 3 juli följs av V65-tävlingar även på fredagskvällen. Helgen avslutas sedan med V75 på lördag.

Under fjolårets V75-tävlingar på Halmstad, som också det var en jackpotomgång, lyckades en person med det som nog alla V75-spelare drömmer om – att bli ensam med sju rätt.

- ”Ja, den 7 juli 2007 delade vi ut historiens högsta V75-vinst. En ensam vinnare med sju rätt vann totalt 47 360 999 kronor”, säger ATGs kommunikationsdirektör Kerstin Wallentin.

Nu finns alltså chans till en ny storvinst. Lördagens jackpot på V75 kan ge en eventuell ensam vinnare hela 39 miljoner kronor. Det skulle innebära en tredjeplats på topplistan över de högsta V75-vinsterna.