Hej vänner! Lite sistaminuteninfo kommer här farande mellan alla släktmiddagar. Trippel-jackpot med närmare 100 miljoner kronor till en ensam vinnare är förutsättningen och med lite hjälp av en stenhård bana ska vi kunna fälla många favoriter!

Observera att vår kontakt på banan vidhåller att det inte kommer att gå att köra barfota runt om pga den hårda banan. Barfota fram kan funka för de med topphovar annars kommer de som chansar att få problem. Hakar bak är nog lösningen för de flesta! Solvalla saknar som vanligt vinklad vinge och open strech så det är bara att tut a och köra.

Avd 1

Mest sunda spelet är Canendel som satt fast sist. Kan gå med skor utan problem.
Miljondragen: Twins Vilds är mycket bättre än raden och van hårdare motstånd, Bachelers Dream blir bättre och bättre – klart bra sist. Tveksam favorit i American A.T – mycket vinster i simpla gäng.

Avd 2

Isalus hade vi om drag under hela veckan, men Kern meddelar att hakar är klart minus och vi blev med det lite tveksamma. Nicke Palema är bästa hästen, men var tveksam sist. Pamona lyser starkast i våra ögon medan tokdraget är Warner Hill som är ytterst kapabel.

Avd 3

Tveksam favorit i Salinity. Osäker och långsam ut gör att underlag och startspår kan bli en fälla. No More Headache är en riktig tuffing som dessutom är snabb ut – bra drag. Miljondraget är Alvena Nonstop som är kapabel och gjort två lopp efter skada – ser bättre och bättre ut!

Avd 4
Här går vi kort med kanonen Passport som trots dåligt spår ska vara en bra chans och Simsala som gör debut för Jansson. Hästen är klart underskattad och inte helt oäven ut.

Avd 5

Långlopp och några tankar här:

Virago Hebro trnar som en demon och Nurmos, som har allt i toppform för dagen, spikar sig själv!!! Say Me var en besvikelse sist, men nu har han optimala förutsättningar och från spets ska han räknas. Two Oceans gillar vi och han dessutom distansen. Degiorgio har full form på stallet. Stallskriket Young For Ever gick bra i debuten för ”Finnen” sist och ska räknas om han klarar av banan.

Avd 6

Spik på Hilma C.D känns här helt självklart. Hästen är stentuff och vi tror hon rundar detta gång avigt och rätt.

Avd 7

Här blir storfavoriten B.B.S Bigtrade sårbar då han är dubbelt så bra barfota. Nu luktar det skräll lång väg och miljondraget är Brian Key som fantastiskt bra från dödens sist. Övriga som är streckvärda är First On Line Sec och Lass Insperation vilka båda öppnar bra och har fin form.

Systemförslag: 3600 Rader / 1800 Sek

1. 2,5,6,7,9
2. 1,2,3,9,11
3. 2,4,9,11
4. 4,12
5. 3,5,6,8,9,11
6. 11
7. 3,7,8