Hej vänner och välkomna åter till spelaspel:s V75-analys. Pga mycket övertid på mitt andra jobb kommer veckans text att vara lite kortare, men väl så genomtänkt.

Solänget står som värd och allt verkar frid och fröjd, men lätt bana och utan extraspår och vinklad vinge. Det ryktas om regn till eftermiddagen, men det påverkar inte och valfri balans utlovas. Två stenklara spikar och ett tvåhästarslås har vi funnit och sedan får det gärna skrälla i övriga lopp.

Avd 1

Toulouse var som vi anade sitt gamla jag sist igen när han vann efter en imponerande avslutning. Denna gång ser förutsättningarna än bättre ut och vi kan inte annat än spika denna mycket talangfulla springare. Än bättre ser det ut efter att ettan blivit struken och vägen är utstakad för en enkel viktoria.

Avd 2

Alandias Lime vill vi varna kraftigt för denna gång. Hästen har varit mycket fin på slutet och sett smidig ut som en katt. Sist avslutade hon vasst i ett lopp med lustempo och innan det vann hon plättlätt från pik på Valla. Nu är det chans på spets och då får favoriten Ninotchka ingen lätt nåt att knäcka. Två hästar räcker mycket långt och vi sparar många streck här.

Avd 3

Det normala hade varit att spika även här, men Triton Sund såg inte lika fin ut som innan när han kom in som oplacerad sist. Visst är motståndet lättare och spåret bättre. Men vi garderar tills vi sett den gamla krigaren igen. Acclaim såg ut som en tiger som fastlåst sist och de krafterna har han nytta av här. Hästen har lärt sig öppna på slutet och vi streckar. Year In Review har chans på spets och då ska han räknas efter sitt makalösa lopps sist i dödens. Vi tar med Debbie Brodda också. Hästen gör alltid bra lopp och med rätt resa blir hon farlig. Bort med Beanie MM som ska gå med skor bak denna gång.

Avd 4

Här tar vi alla med liten fördel för några. Nemo Lavec är korkad men högst kapabel och hoppar han inte bort sig har han toppchans. Rano gillar vi också. Hästen står dock lite illa till då han inte öppnar så bra. Kommer han loss är det bra chans.

Avd 5

Veckans klaraste vinnare finner vi här. Lome Stjernen står 20 meter bättre än sina värsta motståndare denna gång och ska ha en riktigt bra chans. Hästen har inte gjort ett dåligt lopp i år och vi tror han vinner fram och baklänges.

Avd 6

Även här tar vi med samtliga springare. Loppet är mycket tufft och det ser ut att vara toppform på samtliga djur när man läser startlistan. Rea Montana är hästen som är bäst i förhållande till strecken och är veckans drag. Annars ser loppet mycket öppet ut.

Avd 7

Avslutningen är en riktig höjdare där vi än en gång vägrar släppa Device trots att han möter än tuffare djur denna vecka. Sist var han formidabel när han blev hängandes från början och sedan fick tugga i dödens på en bra häst. Han höll strålande och kommer han till pik idag, vilket vi tror, ska övriga vara fantomiska om de ska knäppa honom. Vi tar dock med Staro Allentown och Skully Gully som är blivande Elitloppsdeltagare båda två. Men med lite flyt passa de två streckfavoriterna på varandra från bakspåret och kör försent. Tre streck känns dock bergfast.

Stora systemet: 3456 Rader / 1728 Sek

1. 4
2. 6,13
3. 2,5,7,9
4. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
5. 13
6. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0,10,11,12
7. 4,10,11

Lilla systemet: 480 Rader / 240 Sek

1. 4
2. 6,13
3. 2,5,7,9
4. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12
5. 13
6. 1,5,6,8,10
7. 4