Välkomna tillbaka till spelaspel.se och rapporterna från Elitloppet. Gårdagen var en riktig höjdare sportsligt med den ena topprestationen efter den andra. Spelmässigt var det dock stolpe ut och både systemen och tipsen präglades av galoppmissar. Vi har dock det senaste från stallbacken och tror på en snabb revansch.

Förutsättningarna är helt optimala och det kommer att bli fest mina vänner!

Dagens V75 är en nyhet för i år och kommer troligen inte att ge några stora pengar då förra årens V65 inte gjort många rika. Vi har dock det viktigaste för er som spelar och det följer här:

Avd 1

Enought Talk är kuslig ut och sitter i spets tidigt. Sedan släpper han till Sahara Dynamit som ska ha bra chans från spets. Offshore Dream rapporteras mycket bättre än senast och blir jättefarlig oavsett löpning. Russel November kommer man att köra avvaktande med i försöket för att sedan vinna finalen med, men med draghjälp kan han vinna försöket med. Oiseau De Feux var grym på Åby och måste med.

Avd 2

Buck I St Pat är den stora snackhästen här och tränaren lovar spets och slut. Det blir dock lurigt för amerikanen om Åke laddar fullt med Torvald Palema som är fantastiskt startsnabb. Kul om amerikanen blir av med ledningen. Igor Font är Thomas favorit till slutsegern, men hästen vill vara med där framme och får svårt i försöket. Till finalen kommer vi att få se en bättre insats, men hästen är bra nog att vinna även försöket. Nimrod Borealis ska vara något riktigt i hästväg enligt våra källor. Hästen har körts passivt senaste tiden och blir mycket farlig i både försök och final.

Avd 3

Här ljuder djungeltrumman om att Zimba Boko ska köras passivt med sikte på Guldstoet om en vecka. Det bäddar för vår spik Moonlight Kronos som då är ensam på plan.

Avd 4

Vårt lås finner vi här. Sanawa var mycket fin när hon vann på Bjerke och bli favorit med all rätt. Sist hoppade hon efter flera omstarter och det är inget att säga om – bra chans. Mot är Langewegs djur Main Wise As. Hästen rapporteras vara i mycket bra form och holländaren kommer att bjuda favoriten på en rejäl match.

Avd 5

True Q är omgångens bästa spik om nu frågar oss. Hästen är ”klar” enligt våra källor i stallet och vi spikar på allt.

Avd 6

Här tar vi bort 1, 5 och 7. Övriga är samtligt tränare mycket nöjda med och är inte Royale De Crepon helt överlägsen kan den skrälla till rätt bra här.

Avd 7

Marshland var länge ett spikförslag för oss från optimalt läge, men efter att Hultmans hästar varit helt under isen under fredagen och lördagen bli det gardering. Draget är Smoking Gun som Åke låter mycket uppåt på. Hästen var inte märkvärdig i debuten, men loppet kördes fel för hästen som såg fin ut. Kul rensare! Nu Pagadi var helt enorm sist när han krossade bra hästar från dödens på en topptid. Nu har hästen dock varit förkyld och står med tråkigt läge och blir nog överstreckad. Micro Mesh tränar mycket förbättrat och är åtgärdad efter småfel. Vi betalar även för Rapide Du Bois som är vass ut, Reven D ámour som är bättre än han visade sist.

Systemförslag: 1152 rader / 576 Sek

1. 4,5,7,8
2. 1,3,6,7
3. 7
4. 3,6
5. 1
6. 2,3,4,8,9,10
7. 1,2,4,6,7,8

På nätsajterna har vi hittat flera intressanta spelförslag. Vi har på Expekt.com har vi två dubblar som känns för bra för att vara sanna. Moonlight Kronos till 2,00 gånger och True Q till 2,60 ger toppfina 5,2 och vi rekommenderar en stor insats. Vidare vill vi slå ett slag för Indigo Broline som vinnare utanför V75. Hästen bara vinner låter stallet hälsa till 2,65. Vi trycker upp oddset med en klar platsare i Victor Bris som med optimalt läge inte kan missa att vara bland de tre – 1,75 på den ger sammantaget 4,64 gånger. För den våghalsige kan ni spela alla drag som en fyrling till 24,12 gånger och semesterkassan bör vara räddad.

Unibet.com har en H2H som är kusligt bra. Röste Bo som höll mycket bra sist ska vara före Mörtvedt Jerkeld som inte rosat marknaden i år. 1,65 är kusligt bra. Vi lägger till spelet att Russel November ska ta sig till final i Elitloppet till 1,37 och 2,26 gånger fläsket är i hamn.

Avslutningsvis hälsar Thomas att Igor Font vinner Elitloppsfinalen medan Linus tror hårt på Russel November. Lycka Till!