Välkomna till en ny V75-omgång. Jag kommer att hålla nere texten denna vecka pga osedvanligt sjuka barn. Tveka dock inte på tipsen då analysen är lika välgrundad som vanligt. (Jag behöver själv deg då pojken spytt sönder min soffa:-) )

Vi har dock tid att hylla våra tips från förra veckan. Trots att det bra blev en femma och dubbelt tillbaka på stora systemet så var vår ranking fantastiskt bra. Eller vad sägs om att sex av vinnarna var A eller B-rankade (därav en en-procentare och en två-procentare) på en rad som inte hade någon med alla rätt! Fyra av vinnarna hade vi rankat som sämst tvåa i våra tips.

Vi håller för troligt att vår fina form håller i sig till lördag. Två fina spikar bjuder vi på och har även några riktiga rensare även denna vecka. Open Stretch som vanligt ej att förglömma samt att Halmstads banpersonal lovar valfri balans.

Avd 1

Orso ser vi som näst intill oslagbar från perfekt läge. Hästen är snabb ut och då värsta hotet, Superior As, inte ska köras offensivt ser det ut att bli en söndagspromenad.

Avd 2

Här är det många som vill till ledningen alternativt ha ryggen på den samma. Det ser ut att bli hårt tempo och det bäddar för skräll. Vi tar med 1,2,3,6,7,9 och 12 och varar speciellt för Fiona Southwind som har perfekt läge och god form. För er som trotsar allt i era tips så tänk på att Eveliina Kemp gick oerhört vasst efter ett omöjligt läge sist och då var hon ändå felbalanserad…

Avd 3

Här ser Barfine Player ut att få ledningen. Då hon är tvärspeedig kan hon dock tänkas lämna över taktpinnen till någon bra, men då får de komma tidigt. Skogans Joker var bra sist och ska med liksom Euro Staro Crown. Kocabar drar fram Harmonic Silvio under sista varvet och jag tror båda blir farliga.

Avd 4

Veckans näst klaraste vinnare hittar vi här. Carmen Launcher är snabb ut och hon gick mycket bra efter lång vila sist. Hon tar spets och bara vinner.

Avd 5

Staro Borderline och Robin K är bästa hästarna och ska med. Robin K är bra nog att vinna från åttondespår och hade varit ett klart spikförslag med bättre läge. Mount Ås är tuff men lite osnabb. Får han loppet är han med på linjen. Rysarna är Sörgårdens Filippa och Monark F.H. Den första är snabb ut och tvärspeedig och från rygg ledaren blir hon veckans drag. Monark F.H gick inget vidare förra veckan, men är riktigt bra i grunden och har nu lopp i kroppen.

Avd 6

Här streckar vi på då favoriten är stor och har ett trångt spår. 1,2,3 är alla bra ut och har fin form. Extra varning för Alsace Cobra som har lopp i kroppen och vunnit V75 förr. Cassander Boy såg ut som en vinnare förra gången men hoppade då i sista sväng. El Guerrouj var påpassad mot tuffare hästar förra veckan, men är nu helt bortglömd. Han ska med.

Avd 7

Strong Boy D.E har vi varnat för vecka ut och vecka in utan att han haft rätta turen. Sist var han mycket vass från dödens, men har nu vilat en månad på nytt och sist han gjorde det var han usel från spets. Vi tar med även Sean Trot och Prince De Charme som båda vill ha ryggen på favoriten. Den av dem som lyckas blir farlig.

Stora systemet: 3150 Rader / 1575 Sek

1. 1
2. 1,2,3,6,7,9,12
3. 2,3,4,9,12
4. 7
5. 1,3,8,9,10
6. 1,2,3,4,6,11
7. 2,4,5

Lilla Systemet: 504 Rader / 252 Sek

1. 1
2. 1,2,3,6,7,9,12
3. 2,3,9,12
4. 7
5. 1,3,8
6. 1,2,3,4,6,11
7. 5