Hej igen! V75-omgångarna duggar tätt för dagen och vi har knappt hämtat oss från helgens travresa till Skara innan det är dags igen. Men vad gör det när det är topptrav som bjuds i Malmö på Tisdagskvällen. Hugo Åbergs memorial är huvudnumret för denna extra V75-omgång och det är ett kanonfält som gör upp om fina pengar.

Vi bjuder på tipsen i lite annorlunda utformning denna gång på grund av resa och fokus ligger på dragen och lite matnyttiga taktiska tankar.

Inledningen bjuder på ett kanondrag direkt. Åke kommer att bli stor favorit med Ågårds Lars, men vi har en rensare som inte är sämre till glatt odds. License Plate satt fast med allt kvar i ryggen på Odessa Santana sist på Halmstad. Hästen såg fantastisk ut och vi har aldrig sett hästen så laddad innan – här blir det match!

Vidare varnar vi för Lord Rocket i andra avdelningen. Hästen gör andra starten för Bosse Falsig och rapporteras mycket fin i träning – snabb ut och placeringssäker. Även Nesmile Hanover måste nämnas trots spår 12. Sjuk sist, men fin i träning på nytt.

Omgångens enda spik slår vi ner i omgång tre. Truculent ser ut som en blivande topphäst och torsken sist fanns anledningar till. Nu är det spel mot ett mål.

En chansspik kan vara Blacktuxwhitesocks i avdelning fyra. Hästen är mycket snabb ut och visade under Elitloppshelgen att han kan springa riktigt snabbt. Motstånd saknas inte men om hästen når spets så…

Även nästa Åke-favorit finns anledning att gardera. Inte för att hästen varit dålig för Conrads Linsan har varit fantastiskt bra. Bakspår på tillägg är dock aldrig bra och att vinna tre gånger i rad med de förutsättningarna är inte lätt. Man ska ju inte heller svära i kyrkan, men efter helgen så vill vi påtala att Åkes hästar inte gick lika bra som vanligt och det kan vara så att han har en liten svacka för dagen. Lizas Irja är spelet emot i våra ögon. Med ett lopp i kroppen efter sjukdom och spetschans är hon ett toppdrag. Miljondraget är Image Lady som har tre raka andrapris i bra lopp och endast är streckad på en procent!

Hugo Åbergs är inte någon lätt nöt att knäcka, men vi tänker såhär. Torvald snuvar Beanie M.M på spets då Beanie inte är som snabbast från innern. Åke släpper till Joke Face som sedan leder länge. Värst emot är Commander Crow och Brione som båda kommer från toppinsatser och rysaren är Russel November som börjar vakna till liv och i grunden är en superhäst!

Avslutningen är inte heller den enkel. Vi tycker Trade East är en värdig favorit efter två toppfina insatser. Vi är inte säkra på distansförmågan och garderar därför. Dragen är Västerbocheckpoint som spurtade mycket bra sist i Sverige och No Fear Elkkär som haft mycket otur på slutet och är helt bortglömd!

Lycka till!