Hej! Åter dags för V75 och denna vecka på Eskiltuna. Fyra Breeders Crown finaler och ett fint guldlopp ger en riktigt trevlig omgång . både spelmässigt och sportsligt.

Banan rapporteras bra och valfri balans ser det ut att kunna bli.

Avd 1

Viola är stor favorit, men i våra ögon är det läge att fälla henne. Hon har haft en mycket lång säsong och den kommer när som helst att ta ut sin rätt. Främsta motbuden är Stepping Space, Dileva Käll och extra varning på Platinum Shine.

Avd 2

Även här finner vi en stor favorit, men samma sak gäller här.Raja Mirchi har varit bra på slutet, men nu ska det svaras invändigt och hästen är inte helt rumsren. Vi garderar med i första hand One Too Many och Kadett C.D, med jätteskrällen Amour Rapide till tvåprocent.

Avd 3

Guld ser lite lurigt ut, men hur vi än läser loppet så är det vigt åt Iceland. Ledning runt om med förhoppning om att loppen på slutet tagit hästen en bit till fram i form.

Avd 4

Tre damer gör upp om segern på vårt system. Klar förstahäst är Aisle Stand som visat sig vara en riktig tuffing. Hästen kan även öppna och kommer hon till spets blir hon svårslagen. Vi chansar lite och lurar på att hon missar spets. Då bäddar det för våra tokdrag Canaca B.F och Popcorn Lavec.

Avd 5

Silverdivisionen är ett riktigt getingbo och det krävs många streck för att bena ut loppet.

Victory Hill som är härdad i tuffare sällskap får försanicken tätt följd av Persos Seaman som satt fast med allt sist. Ridgehead Cahore är snabb ut och Avanto gick bra efter galopp sist. Svanstedts båda andra djur måste även de med och sedan känns det lugnt.

Avd 6

Första dubbelloppet är riktigt fint. Det är många hästar här som om något år är och brottas mot eliten. Vi väjer dock att gå kort och spikar Sebastian K efter hans magnifika uppvisning i sin uttagning. Han har bra läge och det är få som kan gå så fort som han sista 600 meterna – sund spik!

Avd 7

Avslutningen är lite lurig. Flera av hästarna är redan inkvalade till finalen så viss passivitet kan nog skönjas från vissa håll. Vi har dock funnit fyra hästar som med stor sannolikhet kommer att vara med och slåss om vinsten. Tarpoon Bris kan kanske sno åt sig spets hår då det helt saknas startsnabba hästar på start. Hästen är fin som få när han funkar och måste räknas tidigt. Elliot Hall är lite av vinna eller försvinna. Hästen är bra nog att vinna även från spår tolv. Sir Holger och Global Limousine går även de plats på lappen.

Spelförslaget: 1728 Rader / 864 sek
1.1,4,5,6,9,11
2.2,3,4,6
3.6
4.2,6,9
5.1,2,6,8,9,10
6.3
7.2,8,10,12