V75 på nytt och välkomna tillbaka till spelaspel.se. Bollnäs bjuder på spelvärda lopp och chansen till många fina slantar ser bra ut. Vi har hittat en handfull drag som kommer att ge oss stora pengar vid träff och tillsammans med två kanonspikar blir vi farliga här.

Banan och vädret rapporteras bli bra och som det ser ut blir det inga problem att köra med valfri balans. Ganska lång upplopp ger även bakspåren chansen.

Avd 1

Här kommer Svanen att bli stor favorit med sitt förvandlingsnummer Year One. Hästen ska med all rätta vara favorit, men denna gången möter hästen helt annat motstånd än i sina två senaste lopp och vi väljer att gardera.

Vi har ett kanondrag i Bacherlores Dream som denna gången har ett smaskigt läge. Hästen visade under elitloppshelgen att hon kan öppna snabbt då hon laddades från spår åtta!. Barfota runt om och spets så kan det bli riktigt roligt. När två träter heter det ju och visst kan det bli så att våra två topprankar kan köra slut på varandra. Vi väljer därför att ta med två, för dagen, formtoppade hästar till. Global Limousine satt fast sist mot Nisse Bean och såg ut att ha en hel del kvar i tanken. Nu har han bättre läge och med lite flyt är han med på linjen. Yosimite Boko är nästa drag a´la skräll. Hästen blev tempotorsk sist, men avlutade under 10 sista halvvarvet i spåren. Vid överpace måste hästen räknas då han alltid avslutar starkt.

Avd 2

Här gör vi det enkelt för oss och spikar en häst som verkligen ser ut att vara av rätt virke. Ragged Robin visade sist att han kan öppna bra och vann plättlätt från spets i hyfsad omgivning. Innan har han gått runt sina moståndare från svåra lägen via tuffa slutvarv. Oavsett vart hästen hamnar från början ska han räknas med mycket bra segerchans!

Avd 3

I guld trodde vi sist att trenden med skrällar skulle brytas – men tji fick vi! En 100-oddsare satte sig på oss och visade att trenden är stark för tillfället. Vi fattar vinken och garderar på nytt.

Rakas är tuff att tanka först i sin gulddebut, men som hästen sett ut på slutet måste han räknas tidigt. Förutom förmågan att avsluta starkt kan han öppna och kommer att få en mycket bra resa härifrån. Med mista klaff på loppet får övriga se upp då omgången inte är den tuffaste som körts i guld. Intoxicated är bra och har optimalt läge här. Skulle hästen lyckas svara upp innerspåret måste segerchanser klassas som mycket god. Hästen såg bra ut sist från dödens och har gjort sina bästa lopp från spets. I spetskampen kommer även Bob Hope att vilja vara med. Hästen har öppnat under 07 första 500 metrarna vid mer än ett tidigare tillfälle och skulle spets nås av denna herre, utan att det körts för hårt, så får övriga svårt. Skrällarna är Jodas Julia (satt fast med allt sist) och Global Investment som ska gå barfota runt om nu och tränar förbättrat. Båda har form och i små fält öppnar sig oftast luckor för skräll!

Avd 4

Klass I-försöket ser kul ut då de bästa hästarna dras med tråkiga utgångslägen. Vi garderar på och tror på skräll.

Strong Demand var förbättrad sist och höll bra från ledningen i högt tempo. Nu finns chansen till spets igen och i våra ögon är han det naturliga förstastrecket. Propeller får inte glömmas bort då han glänste första barfota runt om sist. Hästen skall åter gå så och det såg ut att få hästens trav bra mycket ledigare än innan. Med lite flyt inledningsvis kommer hästen att få en bra resa. Bone Beiron ser vi som hästen som släpper till Strong Demand. Frbn rygg på denna ska hästen räknas då han är klart bäst med smygresa. Ett lopp i kroppen efter vila och varning utfärdas! Sir Holger hade vi spikat med framspår då han varit fantombra efter två raka galopper. Hästen har reparerar sina startfel på bästa sätt och trots svårigheterna inledningsvis varit bra med när loppet avgjorts. Travar han felfritt här kommer han att vara med på linjen. Bronx Sisu är ojämn och hoppade sist som väl påpassad. Nu blir det en lugn start och då han såg fin ut efter gungan sist ska han räknas som skräll. Jarl Sherona är annars skrällen i loppet. Hästen har varit jämnheten själv på slutet och tjänat fina pengar som nästen ostreckad.

Avd 5

Nästa singelstreck är inte mycket att orda om. Vi tar Hallsta Lotus i handen som övriga spelkollektivet och som hästen sett ut på slutet ska det vara toppchans oavsett löpningsförlopp!

Avd 6

I DD-1 väljer vi att strecka tre springare som ser ut att ha jämngoda möjligheter. Vi läser loppet som att tempot kommer att vara högt uppskruvat med Device i spets med Ryan Trot tokkörandes i dödens. Om inte Erik väljer att kliva ner i rygg på Hockey så blir det två trötta djur till slut och förutom Device, vill vi ha med även S.J`s Otto och Rano. S.J´s Otto möter enklare hästar än på slutet, men då han inte var helt hundra sist måste han visa allt för att segra här. Rano spurtar strålande varje gång men har allt jämnt otur med spåren. Blir det den förväntade hårda körningen ska han dock räknas med sin fina spurt.

Avd 7

Sista avdelningen är riktigt bra rankat och det är inte helt lätt för bakspåren att ta 40 meter på så fina hästar på sommarbana. Vi garderar och har några förslag på fina rens.

Chimall T.T måste dock rankas etta efter sina otroliga lopp på slutet. Hästen reparerade näst senast en stor startgalopp genom att bli trea och sist gjorde han ett utomjordiskt bra lopp med nästan hela första varvet i tredjespår till vinst. Lexington Ås är första draget och det efter att han sett ut som en ny häst första barfota sist. Stallet hälsar att han känns mycket fin och det är spets som gäller och han kan gå 14 på distansen. Då tvingas Chimall gå under 13 från sitt tillägg och det kan bli tufft i spåren. Nahar är nästa idé. Hästen är grymt stark och kommer han till och inte tvingas till några speedryck räknas han här. Nisse Bean måste även han med. Han vann sist trots att han inte gick optimalt balanserad vilket han ska göra nu. Han står i våra ögon bra till med ett tillägg och vi blir inte förvånade om han klipper samtliga i spurten. Neo Smed är hästen som är mist streckad i förhållande till kapacitet. Sist hoppade han efter start, men är inte osäker. Vi tror hästen har elitkapacitet och får Finnen bara ordningen på balansen så blir han hyperfarlig. Mils You Love är kapacitetmässigt väl inne i loppet, men startspår och sättet han vinglar runt på slutet gör att han rankas ner lite här.

Stora systemet: 2160 rader / 1080 Sek

1. 2,5,6,7
2. 6
3. 1,3,4,6,7
4. 3,5,6,8,9,12
5. 13
6. 2,5,11
7. 1,2,8,12,13,15

Lilla systemet: 360 rader / 180 sek

1. 4
2. 6
3. 1,3,4,6,7
4. 3,5,6,8,9,12
5. 13
6. 2,5
7. 1,2,8,12,13,15