Hej igen och välkomna till veckans V75-analys. Vi har brottats med lite otur på slutet och inte lyckats hitta rätt spikar och då hjälper det inte att vi sätter skrällarna. Nu har vi haft massor med spikar att välja mellan och tror oss hittat rätt i djungeln.

Vinsten i Åbys stora tro vi oss finna antingen i Torvald Palema eller Igor Font och det är små marginaler som kommer att avgöra. Open stretch ger lite mer frågetecken att reda ut och det är inte en helt lätt omgång.

Banan ser ut att bli kanon och valfri balans utlovas. Häng med så kommer spelförslagen!

Avd 1

Här är pudelns kärna vem som tar spets. Det verkar som att spelarkollektivet bestämt sig för att Commander Crow ska hålla pik men vi är inte säkra…

Igor Font har matchats för denna uppgift (preparé med skor) och kan öppna fantomiskt snabbt om han laddas max. Vi känner mycket för hästen tror att han tar spets om Goop vill – från spets eller via Open stretch tror vi han vinner. Torvald Palema säger Åke var nedsatt sist han tävlade, vilket man har svårt att förstå med den insatsen som var fenomenal, och ska vara bättre nu. Det är bara spåret emot och hästen måste med, även om vi tror mer på honom i heat två. Premiere Steed är stenhård och har bara tagit stryk av kanoner på slutet. Tror hästen har lite chans och 16 procent är klart spelvärt. Fyra hästar känns klart.

Rank: A 4,8. B 1,3. C 5,2,6

Avd 2

Andra avdelningen ser intressant ut och vi har här hittat några riktigt roliga drag.

Greve Bravur är nedstruken två spår och klart understreckad med dessa förutsättningar. Sist var han favorit i liknande omgivning och är vår klara etta. Esterell Gull gillar vi och Fredde är klart nöjd med hästen som är oöm för positioner – 15 procent är ett skämt. Veckans drag finner vi i Cosmo M.L till under tio procent. Hästen hoppade och tappade mycket i V75 sist han var med. Efter det gick han mycket starkt och gick i mål som fyra med krafter kvar – stormvarning! Mountain Man har två raka och ser ut som en trevlig häst, men klart begränsad. Vi tycker han är en favorit i fara, men betalar i detta garderingslopp för att slippa sitta med lång näsa till slut. Bruce Tooma är bra och ska med liksom Nimbus Hackstable som profiterar på ett eventuellt för högt temop.

Rank: A 8,10. B 11,6,1,3. C 2,12,9,5

Avd 3

På lilla lappen kommer vi att spika Dresscode som hela veckan varit vår klara idé. Men till närmare 50 procent försvann det magiska och vi garderar på stora då risk/reward inte är som vi tänkt.

Airborn Tooma gillar vi även om hästen inte varit som bäst på slutet. Hästen ska dock utrustas annorlunda denna gång i förhoppning om att hästen ska vara lugnare. Funkar detta har hästen kapacitet att segerstrida. Queen Of Rock tycker vi höll fantastiskt sist i dödens och med framspår hade vi utan tvekan lämnat henne ensam på systemet. Nu står hon byngligt till och blir bara tredjehandare för oss. Splendido Star har betydligt bättre chans än vad strecken ger för handen och vi tycker han ska med vid gardering.

Rank: A 4,6. B 12,10,2,8,9. C 1,5,7,11,3

Avd 4

I Lyons lopp tror vi oss hitta vinnaren i de två första volterna. Bowling Inferno är stor favorit och det med all rätt, men vi är lite osäkra startmetod och hästens förmåga att hålla sig lugn i ryggar och garderar.

Lamborghini S.T var sjuk sist och det är bra att glömma. Nu är han opererad och rapporteras på nytt kännas bra – kul idé. Jeroboam är även han ett kul streck då han har riktig toppform och gillar distansen. Hästen har visat att han kan gå en rejäl långspurt och han ska räknas tidigt. Imola November har styrka som både räcker och blir över och får han lite hjälp på vägen denna gång så kan han mycket väl stå som segrare. Rolls Royce gillar vi och Degiorgio har fin stallform så hästen ska med liksom distansgynnade Ocenas Eleven.

Rank: A 10,4,8. B 12,7,11,2,6,9,1,14. C 3,15,1,5

Avd 5

Med perfekta förutsättningar ska Torvald Palema inte kunna förlora här. Hästen är snabbast i loppet och oavsett om han körs i spets eller släpper ledningen så tror vi han står som segrare.

Rank: A 1. B 5,6,8. C 4,7,3

Avd 6

Chimall T.T är bästa hästen, men också den bräckligaste här. Nu är han dock helt på topp i träning och Fredde har hela veckan stuckit ut hakan och mer eller mindre lovat vinst. Vi har ingen anledning att tro annat och spikar trots läget.

Rank: A 10. B 5,6,2,4,12,11,8. C 7,3,9,1

Avd 7

Avslutningen ser ut att öppnas i hårt tempo då många vill åt positionerna i rygg på flera tänkbara ledare. Vi garderar och hoppas på fin utdelning.

Cleo Nalan ser vi som mest gynnad om körningen blir som vi tänkt. Hästen såg ruggig ut sist och kan göra mycket i loppet på egen hand. Golden Haro kan vara vinnaren i positionskriget då han är snabbast ut initialt. Vi tror han väljer att släppa till Jos Cortina och därmed få rygg på ledaren och chansen till slut – gynnsam på strecken. Target Player är nog vinnaren om han kommer till spets annars är han inte lika het – måstestreck. M.T Buffet vägrar vi släppa och finns det någon rättvisa inom travet så står han på tur för vinst. Med rygg på Cleo Nalan under slutrundan är rättvisa inte helt otänkbart trots läget. Mighty Value kan få chansen från tredje invändigt, via dubbla open stretch, och ska med.

Rank: A 9,3. B 2,7,12,1,10,4,6,11,8

Stora systemet: 3456 rader / 1728 Sek

1. 1,3,4,8
2. 1,3,6,8,10,11
3. 4,6,10,12
4. 4,7,8,10,11,12
5. 1
6. 10
7. 1,2,3,7,9,12

Lilla systemet: 540 rader / 270 Sek

1. 1,4,8
2. 1,3,6,8,10,11
3. 4
4. 4,7,8,10,11,12
5. 1
6. 10
7. 2,3,7,9,12