Söndagen bjuder på V65 från Charlottenlund där höjdpunkten är Trotting Masters Finalen i sista avdelningen. Häng med och ta del av tipsen!

V65-1

Omgångens största och bästa favorit. 5 B.B.S Sugarlight behöver jag inte presentera eller nämna så mycket om, alla som följer travet har sett hur bra denna valack är. Han övertygar stort och blir bara bättre och bättre för varje start. Han är snabb från start och lär släppas till ledningen om han inte tar den själv. Där har jag väldigt svårt och se honom förlora.

V65-2

I andra avdelningen får vi måla på med några streck för att det ser svårlöst ut. Min tipsetta blir 7 Valkyria R.Ö.K som är det enda stoet i loppet. Hon gör alltid bra lopp och med Erik Adielsson tillbaka i sulkyn och bra ryggar kan hon fälla många. Reijo Liljendahls 2 Västerbo Paymayday som senast gick i V75 finalen på Åby och blev oplacerad har gjort det bra i hårda gäng. Idag har han bra chans att nå ledningen och där han trivs bäst tror jag, måste räknas tidigt. 6 Codebreaker som jag hade som drag för två V86 sen.Tror han med det loppet blivit bättre och är på gång nu. 1 Razor Blade är en stor och stark häst. Läget är inte det bästa för honom för han är ingen startraket men skulle han komma ut från innerspåret då ska han räknas. Sista strecket går till 9 Nesta som senast slog 1 Razor Blade utan några som helst problem men har spår nio idag. Med rätt resa ska han räknas.

V65-3

Ett treåringslopp där vi har två stycken hästar som sticker ut med sina resultatrader. Det är 1 Europoort Pride som är obesegrad efter fem starter i år och har vunnit lätt med krafter kvar efter vinsterna. Motståndet har inte varit så starkt men man måste ha respekt för 1 Europoort Pride. Den andra hästen är 6 Wishing Boy som vunnit sju av tio starten och det snackas om att han är den bästa treåringen i Danmark. Han har spår fem nu pga en stryckning och kommer komma bra till. Vi har en tysk treåring 7 Elton Attack som var ute i tyska derbyt och var bra som trea, tror han är med och gör upp om segern. Tar också med den italienska treåringen 9 Spada Nera som gjort det bra i hårda gäng, en outsider här.

Vinnare/Plats spel hittar ni på:

Bet365

Racebets

Unibet

V65-4

Här kommer dagens andra spik. 5 Ymer Brick som är en segermaskin och har åtta raka vinster. Han är startsnabb och har siktet inställt på ledningen, där kommer han att leda runt om.

V65-5

8 Rebus är en riktigt bra häst som kom två senast. Tror att han behövde loppet i kroppen för och vara mer förberedd för detta lopp. Han är rejäl och orkar göra grovjobbet själv ute i spåren. 9 More Then Enough är en häst som är van och möta tuffare gäng och som alltid går i mål. Spåret är lite dåligt men tror han är med och gör upp om segern. Tar med en häst till och det är 6 Captivating Ås som har gjort det bra men tittar man på raden så ser det inte så ut. Han har mött tuffa hästar hela året och med rätt resa kan han vara med och slåss om segern.

V65-6

Trotting Masters Final 2014. Dagens bästa lopp där vinnaren får över 2 miljoner kroner. Här startar årets Elitloppsvinnare, 12 Timoko som dragit ett dåligt spår och behöver tur med positionerna och tempot i loppet för att ha en chans. Hade han haft ett bättre spår hade han varit min tipsetta. 2 Commander Crowe är tipsettan för mig. Han visade senast på Åby att han tillhör eliten och med spår två tror jag han tar hand om ledningen i loppet. Då kommer vi till avgörandet som jag ser det, frågan är vad 4 Mosaique Face och Lutfi Kolgjini kommer göra. Han ska gå barfota och bestämmer Lutfi sig för och pressa på 2 Commander Crowe då öppnar det upp för dem med bakspår. Skulle han inte göra det då tror jag 2 Commander Crowe leder runt om. Väljer att ta med 7 Solvato och 10 Quid Pro Quo för jag tror Lutfi kommer att gasa och få fart på loppet.

Systemet är på 300 rader och kostar 300 kr.

V65-1: 5 B.B.S Sugarlight

V65-2: 1,2,6,7,9

V65-3: 1,6,7,9

V65-4: 5 Ymer Brick

V65-5: 6,8,9

V65-6: 2,4,7,10,12

Lycka till! /MLipovac