v64V64 kommer från och med måndagen den 27 maj 2013 att erbjudas fem gånger i veckan. Från och med måndag ersätts V65 med V64 på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar, och precis som förut kommer det även att gå att spela V64 på söndagar.

”Därmed blir det fler vinnare varje kväll jämfört med V65”, påpekar Kent Öhlander, Försäljnings- och Marknadsdirektör hos ATG. ”I V64 finns det tre spelgrupper, jämfört med två i V65. Det innebär dubbelt så många vinnande kuponger och därmed fler vinnare.”

På onsdagarna kan man roa sig med V86 och på lördagarna är det förstås V75 som gäller.

V64-yran visade vägen

Att V64 nu börjar erbjudas fem dagar i veckan beror på önskemål från ATG:s spelare.

”Under en testperiod i vintras, som vi kallade V64-yra, uppskattade våra kunder spelet så mycket att vi beslutade ersätta V65 med V64. Vi har helt enkelt lyssnat på våra kunder,” säger Kent Öhlander.

Alla V64-lopp visas på ATG24 och i sammandrag på TV4 Sport.

Premiär på Färjestad

Nyordningen införs dagen efter Elitloppet och premiären för det nya schemat kommer att äga rum på Färjestad måndagen den 27 maj. Sedan följer Eskilstuna på tisdag, Åby på torsdag, Romme på fredag och Axevalla på Söndag.

På måndagens V64 på Färjestad i Karlstad vankas sex mycket intressanta lopp, inklusive Diamantstoet som avslutar V64 den dagen.

För att se startlistorna för samtliga lopp, gör ett besök hos ATG.