V64 har en fin jackpott att locka med nu på söndag, då en ensam vinnare med sex rätt kan belönas med cirka 5 miljoner kronor.

I söndags blev det inte någon utdelning på fyra rätt när V64 avgjordes i Årjäng, och det är pengarna från denna pott som rullats vidare till V64 i Vaggeryd.

”En omgång som också kryddas med pengar från vårt östra grannland, då Finland för första gången kan spela till V64”, avslöjar Kent Öhlander, Försäljnings- och Marknadsdirektör på ATG. ”Hur pigga finnarna är på att spela återstår att se, vi ska komma ihåg att de har årets största tävlingsdag på lördag då Finlandia-Ajo körs på Vermo utanför Helsingfors.”

På Vaggeryd travbana är man laddade inför årspremiären.

”Vi är väl förberedda. Vi lovar bra sport och hoppas publiken möter upp”, säger Vaggeryds sportansvarige Michael Sjökvist. ”Om det bli jubel över omsättningen återstår att se, samma sak då det gäller publikintresset – bra väder, men inte för bra. Vi jublade i alla fall när vi såg startlistorna och kunde konstatera att flera av landets bästa tränare och kuskar kommer till oss. Hästarna kommer från Jägersro i söder och ända från Årjäng och Bollnäs i norr.”

Startlistan för V64 på Vaggeryd hittar du hos ATG.

Söndagens TV-sändningar:
12:30-14:00, TV4 Sport, Lunchgaloppen Direkt
17:00-18:00, TV4, Vinnare V64

ATG24 sänder från 12:30 (Jägersro Galopp, Vaggeryd, Visby)