Idag ska vi till Halmstad där dagens tävlingar går, omgången ser intressant ut och vi får se ett par väldigt fina lopp. Jag kommer att spela en V4 och en dubbel. Häng med och ta del av tipsen.

V4-1 (1640m volt)

Kortlopp med voltstart där favoriten 6 Napoleon C.D har en bra uppgift framför sig. Han var ute i ett liknande lopp senast och tog då lätt hand om ledningen från sitt springspår och vann sedan. Jag är inne på att det kan bli samma scenario idag igen och då tror jag ingen kan slå honom. Vill gardera honom då han kanske kan få lite motstånd när det gäller ledningen och värsta motbudet är 3 Easy To Win, hon är snabb ut och kommer försöka ge favoriten en match om ledningen. Hon är inte beroende av den positionen men skulle hon komma dit så kan det räcka långt. När två betrodda kör mot varandra kan en tredje vinna och därför plockar jag med 7 Lillaxel och 9 A.U Bismarck som kan få smyga med där bak och spurta vasst. Spelar man en mindre V4 så kan man spika 6 Napoleon C.D.

V4-2 (2140m auto)

I den andra V4 avdelningen hittar vi dagens bästa singelstreck och det är 5 Jane’s Hugo. Han gick barfota runt om för första gången i Johan Untersteiners regi senast och det gav honom extra växlar, han vann från spår elva på kort distans och flög på upploppet. Det blir samma utrustning idag. Idag tror jag att siktet är inställt på ledningen och väl där kommer han bli svårpasserad.

V4-3 & DD-1 (3140m volt)

Ett stayerlopp över 3140 meter där jag låser på fyra hästar och känner mig väldigt säker. Tipset går till 8 Breidabliks G.T som jag tror blir svår att ta in metrar på för dem värsta bakom. Senast fick han gå lite för hårt och det kostade honom en V75 seger tror jag. Läget är lite krångligt men löser Conrad det då tror jag på tidig ledningen och ledning hela vägen runt om. Värsta motbudet är 13 Overtaker By Sib som står 40 meter bakom, det blir inte lätt att plocka in metrarna men 13 Overtaker By Sib är van vid hårt motstånd och kan fixa detta. Senast var han inte som bäst men enligt stallet har han gått framåt med det loppet och ska räknas. 3 Bonito Hornline låter det uppåt på och Jocke kommer att testa för ledningen, har haft en lite paus innan denna start men allt ska vara väl med hästen. Mitt skrälldrag i loppet är 12 Return To Sweden som vann senast välförtjänt. Han har varit ute mot hårt motstånd i vinter och kan skrälla här. På dubbeln tar jag med 4 Bonito Hornline, 8 Breidabliks G.T och 12 Return To Sweden.

V4-4 & DD-2 (2140m auto)

I avslutningen får vi se ett stolopp där vinnaren får 100.000kr. Tipset går till favoriten 12 Staro Hollywood. Han är loppets bästa häst men var lite blek senast i ledningen på V75. Svårt läge och det kan fälla henne men hon är given på lappen. 3 Höwings Tia Maria kommer från seger senast efter en tung resa, ska ha gått framåt enligt Lövgren och ska räknas här. 1 Apollonia gjorde det riktigt bra senast när hon tog hand om ledningen och vann enkelt, hon har bra läge här och skulle hon försvara innerspåret så  kan det räcka väldigt långt, barfota runt om. 7 No Credit Broline har inte formen på topp men kan få loppet, Johan kommer försöka servera henne ett bra lopp och jag tror hon kan blanda sig i segerstriden om hon får rätt resa. 2 Caddie In Love kommer med ett bra lopp i kroppen och han få smyga med från sitt intressanta utgångsläge, en skräll som kan överraska. Sista strecket ger jag 8 Steady Brodda som inte haft det rätta flytet på slutet, hon har kommit tvåa och trea många gånger. Tränar bättre och Peter vill varna lite för henne, hade läget inte varit så tråkigt hade jag rankat henne högre upp. På dubbeln låser jag med 1 Apollonia och 12 Staro Hollywood.

V4-förslag: 96 rader x 2kr = 192kr

V4-1: 3,6,7,9

V4-2: 5 Jane’s Hugo

V4-3: 4,8,12,13

V4-4: 1,2,3,7,8,12

DD-förslag: 6 kombinationer x valfri insats

DD-1: 4,8,12

DD-2: 1,12

Lycka till! /MLipovac